Skip to content

forum elden gidiyor mu?

20 replies · 524 views

SE
Serdar
122 posts
Jan 18, 2005, 10:55 PM#17088

senj üstüne düşeni yapıyorsun Pumpking.

CO
costanza
314 posts
Jan 19, 2005, 02:37 PM#17115

gelen maille gördüm bu başlığı. çağrınız için sağolun! özellikle pumpkine ve elizaya teşekkürler.

şimdi oturup da ayrılışımı falan açıklamam bu sıradan halk mensubunun kendini bir şey sandığını zannettirebilir. ama incelik gösterip çağrıda bulunan arkadaşları görüp de umursamamak/geri çevirmek eşekliğin dik alası olurdu. bu teşekkür-özür-dönüş mesajını yazmak istedim.
O kadar afra tafradan sonra dönmek biraz utanç verici olsa da, annemin hep dediği gibi "tükürdüğünü zorda kalmadıkça yalama!"; rezil olmaya değmiştir galiba.

İlk iş olarak androidden, haddimi aşıp işi kişisel yetersizlik iddialarına vardırdığım için özür diliyorum. Bu tür şeyler -hele nette-forumlarda- yapan biri değilim, diye biliyordum kendimi. n'oluyo bana bilmiyorum.

Bunun için küsülür mü, ne çocukça diye düşünülmesi natürel tabii. Kabataslak yapıda birisi olarak, "evet çocukça, bana yakışmamış" diyemicem, mantıklı-olgun biriymiş gibi - zaten nesi güzel ki mantıklılığın? ama 'son' mesajda değindiğim ama yeterince ifade edemediğim yeri vurgulayayım: terk nedenim esasen androidin mesajı değildi. bu foruma ilk günlerinde girmiştim ama yeterince yazan olmadığı için bırakmıştım. Geçen sene tekrar girdiğimde de, aynı durum devam ettiği için hevesim yine tavsadı. Yani esas sebep, az kişinin az şey yazdığı bir yere yazmanın içimden gelmemesi. Yoksa son hadise alınganlıkla eklenmiş bir son damla.

"Sinefil, sinema başlığı altında her şeyin konuşulabildiği bir forum. Burada sevdim sevmedim tarzı yorumlar da yapılabilir, mastürbatif değerlendrmeler de. Bunu beğenmeyenler olabilir ama burası elitist bir ortam değil.
Alıntı:
şahsen filmlerle ilgili bir şeyler okuduğum yerlerde, sevdim/sevmedim tarzı kişisel yorumlar değil, bir şeyler alabileceğim değerlendirmeler bekliyorum. bence öyle de olmalı, aksi mastürbatiflikten öteye gitmiyor. "

Hatalarımın yüzüme vuranları takdir ederim hep. eleştirilerimin çevresinde dönendiği kişisellik durumundan yukardaki eleştirimin kendisi bile mustarip zaten. O tür yazıları tercih edenler de olabilir; o zaman bunu böyle eleştirmem, çelişkili bir elitizm, egosantrizm ortaya çıkarmış. pumpkin'e tekrar kusura bakma diyorum.

işte, ne halt ettiğimi anlamam giderek daha çok vakit almaya başladı. Hatta bunla ilgili bişi yazasım geldi:

•         cryin' the day i was born!*

it takes quite some time  

for me to see what i've done
...

neyse olmadı yine.

corc (hello, it's good to be back!)

Last edited: May 09, 2005, 04:03 PM (1)

RA
rai
645 posts
Jan 20, 2005, 03:07 PM#17124

hi costanza!
you know where the bar is...

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Jan 21, 2005, 04:05 PM#17128

Serdar wrote:
senj üstüne düşeni yapıyorsun Pumpking.

neden kendine her mesajımın ardından bana destek olmak gibi bir misyon edindin bilmiyorum ama bu iş beni rahatsız etmeye başladı. bu şekilde devam edersen bu tür mesajlarını silmek zorunda kalacağım. umarım yanlış anlamazsın.

SE
Serdar
122 posts
Jan 23, 2005, 08:51 PM#17150

mesajı daha henüz okuyabildim.Böylesi destek mesajlarının sadece tarafımdan yapıldığını düşünmüyorum Pumpkin.Maalesef başka siteleride incelediğimde mesaj sayısı ve üye olma zamanlarıyla taçlandırılmış üstdüzey member grubları ile de karşılaştım.Belki bilmiyorsun ama ofis içi bir iş yapmıyor oluşumdan dolayı,diğer memberler kadar etkin olmayan bir kişiyim,bunu yıl bazında göndermiş olduğum mesajların istatistiklerinden de anlayabilirsin.evet sizleri daha fazla takip eden,oluşturulmuş olan,belki de çoktan yaratılmış olan siberdilinizi belki yeni anlayan,ve bu dili konuşamayan birisiyimdir.Bu yüzden yaptığımın bir lisan hatası olduğunu kabul ediyorum.tarafına sebebiyet verdiğim rahatsızlık dolayısıyla affını diliyorum.

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Jan 23, 2005, 09:08 PM#17151

serdarcim sen "siber dili" coktan cozmuzsun. "member" falan... hişşşş.
;-)

ayrica ben de destekliyorum pumkin king'i bir sakincasi yoksa. hep destek tam destek. :-)

You need to log in to post a reply.