defacto ve cnnturk
22 replies · 552 views
defacto ve cnnturk
izleyen var mi? ne ayaktir anlayan var mi? sevip sevmedigimi bile tam olarak anlayamadim ilginc bir sey olmus. cnnturk zaten cins programlar kanali haline geldi. sanirim ntvye karsi kendisini farkli kounmlandirmaya calisiyor. bir arayis icinde. fakat bu degisen halinden cok memnun degilim ben. defacto'yu bir iki kez denk gelip izleyen birisi olarak daha cok izlemis olanlarin fikrini merak etmekteyim.
ntv kendisini haber ve"eglence" kanali olarak yeniden konumlandiriyor anladigim kadariyla. dikkat ederseniz matrak soylesi programlarininsayisini cogaltmaya calisiyorlar. fakat cnn'de bir arayis icerisinde. sanirim avant-garde bir cizgi tutturmak istiyor. fakat cok da basarili degil. belki de "henuz" demek lazim. bu iki kanali sadece haber kanali olarak gormemek lazim. haber kanalinda okan bayulgenle kirli'nin ne isi var?
Açık bir şekilde kötü program. Her tribe girenden bir okan bayülgen bekliyolar ondan peydah oluyo bu programlar...
okan bayülgen in herkes bunu konuşuyor'u bir nebze de olsa içeridği muhteviyat sebebiyle tartışma platformuna göz kırpması münasebetiyle hoş görülebilir benim açımdan...ha keza kadir çöpdemir menşeili sokak sorgulamaları da öyle...
ama bahsi söz konusu olan programa ne demeli?
karizma yapayım ayaklarında çarpık çurpuk ekranda poz kesmenin hiç bir faydası yok kanımca...buna ilave olarak programın baş kahramanı orada burada gazetecilere hedefinin oyunculuk lduğunu tiyatro kökenli olduğunu bu işi para için yaptığını söylüyor...
e yuh artık...
artı cnn turkün bu reaktif kararları sonunu getirecek o televizyanın... gerçi o grubun sonu kolay gelmez...
rai wrote:
anlamıyorum yahu neden böyle bu işler?
Ah şu lafı gözlerine bakarak söylemeyi nasıl istedim ama burdan söyliyim...
Hiçbir şey normal gelmiyo rai! Her şey bir garip, her şey bir kötü... Her şey anormal!!!!!!!!
bahsi geçen iki kanal, oh be eli yüzü düzgün kanal görebileceğiz diye birtakım heveslerimizi harekete geçirmiş, ancak kursak nahiyemizdeyken kendilerini bırakmışlardır. sidik yarıştırmaktan ne edeceklerini şaşırdılar, şunu duymuştum, afiş ve lifestyle sinemaının birinin sunucusu işi bırakıyor mesela öbür kanal da hemen sunucu çıkaralım diyor. o öyle düşünürken öbürü eyvah sunucusuz kaldık diye yeni sunucu bulmaya çalışıyor, öbürü de oh oh bizim yaptığımıza geldiler nidaları atıyor filan, uzar gider bu iş
kanımca ntv biraz daha sağlam basıyor. bu arada cnn türk'ün boktan isimlerle yaptığı programlar beni kıl ediyor, misal defakto, cosmopolit, tırı, vırı ya noluyoruz kardeşim, nece konuşuyoruz bi dur di mi! yok!
defakto özeline inince, yahu o çocuk iyi bir tiyatrocuydu, ne olmuş büyü mü yapmışlar anlayamadım gitti. marjinallik olsun da nolursa olsun fikriyatından mülhem bu ucubelikler beni katil yapacak. hayır, programın tamamını seyretmeye dayanamıyorum ki birazcık insaf etsinler. Biri diyor ki kendi kendine soru soruc şıklar sayıyor bütün cevaplar c bilmemne (onno tunç muydu, atıyor muyum) yani ben henüz orasına gelemedim ki! kastım kendimi, ama olmuyor da olmuyor işte.
hülasa; cnn türk şaşırma sabrımızı taşırma :)
ataraksiyant wrote:
bütün cevaplar c bilmemne (onno tunç muydu, atıyor muyum) yani ben henüz orasına gelemedim ki! kastım kendimi, ama olmuyor da olmuyor işte.cnn türk şaşırma sabrımızı taşırma
Haklısın Ataraksiyant
Arkadaşlardan birinin söylemesi üzerine bi izleyeyim dedim.Fakat izlemez olsaydım.İnsan sinirlenmek istiyorsa buyursun izlesin.Bu arada alakasız bir şekilde herşey C şıkkı Garo Mafyan diğer şıklar tersten yazılmış.Amaç ne hala anlamış değilim.Anlayan varsa söyleyebilir mi? :)
ya şurda acaba bir sittir boktan tv şovu tasarlasak mı ki? ama çok kötü olmasına kasalım, sinefil kollektif olsun adı da...
You need to log in to post a reply.