defacto ve cnnturk
22 replies · 552 views
kesin yapalım ağabey böyle bi şey, bu aralar berbatlık revaçta her alanda, az önce bir arkadaş bilmemkaç ciltlik bir şiir antolojisi gösterdi, kendisi de edebiyatçıdır berbat bir antoloji ama 180 milyona satılıyor dedi. bunun üzerine hemen oturup iğrenç bir kitap yazmaya heveslendim.
diyeceğim, vakti geçmeden hemen berbat bi şey yapalım parayı kıralım sonra gerçekten istediğimiz işleri yapmak için kaynak olur elde :)
yok yok öyle para için falan değil... bir topic açalım, orada şovu konuşalım, hiç olmadığı kadar kötü olsun ve kişisel gündemlerimizde neler varsa onlarla sürekli modifikasyon yapalım...
böylelikle ne kadar kötüsünü düşünebildiğimizi görelim ve hayatta olan biten her şey bizim düşündüklerimizden daha kötü olmayı başarabilecekler mi onu test edelim. tek istediğim bu...
bence programa çıkan konuklar 7den 77ye tarzı bir standın üzerinde dikilsinler sadece... önlerinden de cüceler geçsin arada sırada...
satanistlerin arkasında, saçları rastalı, deri yelek deri pantalon giymiş iki eleman, kucaklarında iki klasik gitar, çalıyomuş gibi yapıp kafa sallasınlar.
cüce formatı için müzik öneriyorum. şu an net adresini bilmiyorum ama arayan bulur :) radyo odtünün modern sabahlar programının sunucuları ege ve oktay'ın seslendirdiği merhaba cüceyim ben adlı bir şarkı var acaip uyar bizim konsepte :) dediğim gibi internet sitelerinde olacak, beğenmezseniz paranız iade!
You need to log in to post a reply.