sinefil ARTHOUSE etkinliği
25 replies · 545 views
sinefil ARTHOUSE etkinliği
**12 şubat 2005 cumartesi **öğlen seansına (1 ila 4 arasında bir seans artık katılıma göre saat ayarlanır) arthouse'da film izlemeye (AĞLAYAN DEVENiN ÖYKÜSÜ THE STORY OF THE WEEPING CAMEL) gidilecek.. film üstünede uygun bir alanda piizlenmeyi uygun görüyorum...
evet katılımları görelim... evde oturan sinefil olmaz...
arthouse istanbul modern de
istanbul modern karaköy antrope 18 de
haberiniz olsun.
bekliyorum****
ben orada olucam. ama yeri bilmiyorum. dopey senle bulusup oyle gideriz oraya. bu arada buraya katilim artmaya baslarsa anasayfada haber olarak gireriz.
hangisini seçsem acaba yaaa? ilk film hakkında hiç bi şey bilmiyom ne o
? ikincisine ise hastayım bi kere daha seyrederim ama karar vermiyom. ya bu arada 1 seansı olmasın 4 seansı olsun :) şımarıklığın dibine vurdum
ne yazık ki yokum!!!
yaw noldu bu iş acaba? :|
geliyorum dememe gerek var mı?
dopey
martin mystere
rai
ving
ataraksiyant
paranoidandraoid
pumkin king
şimdilik bu kadarız ama hafta sonuna daha 3 gün var ama bekliyorum daha katılım şuan king of ads gideriz gibi geliyor artık 1 gün daha bekleyip filme öle karar verelim...
evet evet! helecandan kalbim pıt pıt diye atıyor (normalde nasıl atıyor diye sormazsınız umudundayım)
ben evet hâlâ niyetliyim arkadaşlar, cumartesi günü sevgili evimden çıkıp bir adet yokuş inip arthousea gelmeyi planlıyorum. hatta ve dahi sevgili gizem hocamız istanbula geliyormuş bu haftasonu ben de kendisini etkinliğe davet ettim bakalım artık 13.00 king of ads, değil mi?
You need to log in to post a reply.