sinefil ARTHOUSE etkinliği
25 replies · 545 views
kendini biraz dağıtmışsa da osmanlı nargile diye bir yer var nusretiye camiinin tarafında ki aynı zamanda istanbul modernin girişinin dibidir
ama niye direkt arthouse'da buluşmuyoruz?
ataraksiyant hızır gibi yetiştin valla bende mekanın adını hatırlamaya çalışıyordum. buluşalım orada 12.30 da arthouse dibi:)) isteyenler ise arthouse'n girişinde seans başlamadan 10 dakika önce bulunsunlar.
neden erken dersen afyonu patlatacaz tophanede de ondan:))
dopey
martin mystere
rai ve eşi
ving
ataraksiyant
paranoidandraoid--patronları taş koymazsa araya gelecek
pumkin king
gilda --gelecek büyük ihtimal
zaten herkes birbirini biliyor.
görüşürüz artık orada........
tekrarlıyorum...
**12:30 da osmanlı nargile
13:20 arthouse önü **
dopey
martin mystere
rai ve eşi
ving
ataraksiyant
paranoidandraoid--patronları taş koymazsa araya gelecek
pumkin king
gilda --gelecek büyük ihtimal
exister (telefonla ulaştım kendisine geleceğini bildirdi.)
e kalabalıklaştık biraz yeter gari bu kadar son dakikacılara hayır demem ama...
12:30 da osmanlı nargile
13:20 arthouse önü
ben çok ortayolcu bi insanımdır, saat 13.00'te İstanbul Modern'in girişinde olcam :)
yok yok nargileciye gelcem önce ama orda nargile içmem heveslenmeyin evde nargilem var benim bu akşam bi meyanlı fasıl yaparım ben :)
bi bakarsınız ben de gelmişimmm.ama belli olmaz hani...
**dopey
rai ve eşi
ataraksiyant
pumkin king
gilda **
gelenler b kadardı ben de dahil herkes genç kaldı yalnızca atarksiyant zamanında gelebilmişti. istanbul modernİn güzel bir mekan fakat arthouse çokta güzel bir sinema olmadığına kara verdim. çıkışta martin de geldi.. ving r. abdroid iş yüzünden gelemediler.. film iyiydi. fakta yetersizdi. bir sinefil toplantısıda böyle geçti... ve anladım ki karakış bu organizasyonların baş düşmanı kalın sağlıcakla
bu arada kar kış demeden organizasyona gelen ve bu naçiz kardeşi ataraksiyant'ı dinleyip neslişah'ta yemek yiyenler, sevgili Zeki Demrkubuz'u da görme şansı yakaladılar. Hatta kimileri (ki bu ben ouyorum galiba) ayaküstü biraz lafladı da bile.
bilmiyorum artık bundan sonraki organizasyonlar için bir şey ifade ediyor mu :)
You need to log in to post a reply.