Dikkat Şahan Çıkabilir
18 replies · 848 views
biz de cok begeniyoruz ev halki olarak. onu cok acik bir eleman. umari azicik secici olmayi basarir. cok duzgun isler yapabilecek birisi.
geçen haftaki ketçap olayını hatırladınız mı?
bu hafta da bu sefer tartışma programlarını reyting kisvesi altında yerdiği harika bir skeç vardı...
çok ama çok yetenekli...martinin de dediği gibi ileriki dönemde daha çok tanındığı zaman çok dikkatli ve seçici olmalı..yoksa iki dakikada harcarlar...
benim de korkum o, şahanın ömrü ne kadar olacak acaba? tek programda mı kalacak, iki üç diziye kadar daşanabilecek mi, yoksa kendi formatını, banal formatlara mı bırakacak para uğruna? Aaah aaah ne yiğitleri harcadı bu beyazcam, Allah Şahan'ı korusun....
ben tv8den bir kaç kişiyle görüşmüştüm başka bir nedenle... hedefleri cnbc-enin bulunduğu kategoride yüksek ratinglere ulaşmak... şu anda izlenme oranı olarak geçmiş görünüyorlar ama formatta sorunları var bence...
valla bence komik bir adam.. ben çok gülüyorum levet kırca gibi kör göze parmak misali toplumsal eleştiri yapmak yerine,seviyeli bir sulu mizah ile(saçma bir cümle oldu ama neyse)yapıyor eleştirisini, umarım aynı kaliteyle uzun süre devam eder...
mahsun, ibo, izzet, alişan, özcan'lı bölüm (ki sanırım ilk bölümdü) iyidi, sonrakileri pek tutmadım.
çıktı valla abi bugün, istiklalde yürürken karşıma çıkıverdi ama ben hemen kendimi kamufleye onu da yakın markaja aldım ve izledim hiçbir anormalliği yoktu bildiğimiz şahan olarak sessiz ve sedasız ilerliyordu
benimnen polemiğine girme!
hah işte tam reyting barometresine bakarken oluyor ben de çok seviyorum o anı...
bu haftaki bölümde karısı düştü diye karısını boşayan adam olsun kadın programlarını tiye alan bölümüyle olsun yine kırdı geçirdi şahan...
-benim iki çocuğum var ayşegül hanım ve bakireyim
-lan yuh yuh oha oha
-sen bilemezsin benim bakirem neyim olduğumu
-bilirim
-bilemezsin
-bilirim
-bilemezsin
-lan ben bilemeyeceğim de bakkal mı bilecek denyo denyooo
şunu anladım ki bir çoğumuzun anti medya bir şova hararetle ihtiyacı varmış.
You need to log in to post a reply.