Dikkat Şahan Çıkabilir
18 replies · 848 views
ilk bolumun ardindan cem yilmaz arayip cok begendigini ve bir bicimde gorunmekten mutlu olacagini soylemis kendisine. bunu da bir magazin notu olarak dusmek istedim. cok basarili gercekten. tek bir endisem var kendisi de fark edecek kadar zekidir sanirim:
şahan bence leman sonrasi penguen etrafinda sekillenen adini tam olarak koyamayacagim (belki de henuz erken) yeni mizahin bir urunu gibi. bu yuzden absurd komedi olmasina ragmen reyting hamdi, levent kirca gibi ucuz komedi yapimlarindan derhal siyrildi. endisem iyi giden programi reyting baskisi yuzunden ya da metinlerde tikanildiginda raing hamdi formatindaki ucuz komediye donmesidir.
Martin Mystere wrote:
ilk bolumun ardindan cem yilmaz arayip cok begendigini ve bir bicimde gorunmekten mutlu olacagini soylemis kendisine. bunu da bir magazin notu olarak dusmek istedim. cok basarili gercekten. tek bir endisem var kendisi de fark edecek kadar zekidir sanirim:şahan bence leman sonrasi penguen etrafinda sekillenen adini tam olarak koyamayacagim (belki de henuz erken) yeni mizahin bir urunu gibi. bu yuzden absurd komedi olmasina ragmen reyting hamdi, levent kirca gibi ucuz komedi yapimlarindan derhal siyrildi. endisem iyi giden programi reyting baskisi yuzunden ya da metinlerde tikanildiginda rating hamdi formatindaki ucuz komediye donmesidir.
çok doğrudur. reyting baskısı adamı rıza binbaşa çevirir bitirir. kafada siyah saç bıraktırmaz. yaşıda azmış arkadaşın 1980li. bilkentli. 1 yıl sonunda patlattı formatını aynen devam etmeli bir süre daha sonrada bu formatın yaşam ipini kendi eliyle çekip farklı formatlarla devam etmeli. iyi mizahçı kendisi.
çok yetenekli herif ya taa zokadan beri takip ediyorum hakkaten başarılı.sigarayı bırakıp ketçapa başlamış :)
You need to log in to post a reply.