LOST
30 replies · 426 views
LOST
Pazar günü saat 22:00 civarı Dizimax'te. Üçüncü bölümünüde keyifle izledim, dizi severlere tavsiye ediyorum.
Abi 4.bölüm yine acayip güzeldi, zaman nasıl geçti anlamadım, sona erdiğinde acayip üzüldük. Daha üç bölüm verselerdi tık demez izlerdim herhalde.
Bu kendi kendime konuştuğum bir topic oldu ama Lost'un beşinci bölümü yine süperdi, hoş başroldeki arkadaş diğer kadro kadar iyi değil ama kendisi tam bir taş olduğu için hiç bozmuyor.
Bu arada bir tane oyuncu var orada ama zavallı adamı ilk LOTR'da hobbit olarak gördüğüm için 5 bölüm oldu adam hala hobbit (diğerleriyle aynı boyda filan olduğunu görünce garip oluyorum hala)
Neyse ben hala burayı okuyanlardan birinin bu diziyi izleyip sevmesini bekliyorum sabırla.
O zaman gelsin spoiler, gitsin adanın gizemi hakkında teoriler yürütmeler.
Ya bu LOST'u niye kimse izlemiyor? Geçen bölüm yine çok güzeldi ve sonunda kazazedeler arasında beklenen ayrılış gerçekleşti. Ben orada olsaydım kesinlikle şelale yanına gidenlerden olurdum.
Bu arada kızın geçmişindeki sır ne? Ve neden kendisinden hoşlandığı apaçık belli olduğu halde bizim taş çıcukla gitmedi?
Bu arada romansların içine öyle çok dalmışımki adanın sırrını, bulunan cesetlerin Fransız kadının mesajıyla ilgisi olup olmadığını falan ancak şimdi düşünüyorum.
Doktorun babasının cesedi nereye gitti acaba?
hiç bilmiyorum ki
Mesela geçen bölümde çok güzeldi, ve yine acayip ilginç bir yerde bitti.
Ben ben ben izliyorum! :D
Nasıl hissettiğini biliyorum. Son dönem en severek izlediğim dizilerden biri. Kurgu müthiş gerçekten. Ne yazıkki Digitürk'de yayınlandığı için pek izleyen yok gibi. Oysa er bölüm sonrası adanın gizemi hakkında teoriler yürütebileceğimiz bir Lost grubumuz olsa harika olurdu. :)
-Tuğhan Arslan
www.tughan.com
Ya en azından iki kişi olduk. Bu arada geçen bölüm yine kırdı geçirdi. Tansiyon yükseliyor da yükseliyor, bir yerlerde kötü patlak verecek...
Sawyer'ın mazojist olduğunuda öğrendik. :) Aslında içlerinde Jack'den sonra en faydalı kişi Sawyer olacak gibi. 8. bölümde daha çok saygı topladı. Biraz acımayla karışık. :)
Bu arada, Sayyid adanın haritasını çıkartırken birşeylere rastlayacakmı bakalım. O ses kaydını bırakan Fransız kadın 16 yıldır hala adada mı acaba?
Yeni bölüm bu cuma. :D
Last edited: Apr 12, 2005, 05:52 PM (1)
Her ne kadar Jack taş filan olsa da ben her zaman Sawyer'ın aslında o "cocky" görüntüsünün altında iyi bir kalp yattığını düşündüm, zaten öyküsüde çok trajikti.
Said pek bir herşeyi bilir eder havalarda ama bakalım onun tavırlarının ardındaki gerçekler neler çıkacak?
Bu arada benim en sevdiğim bölüm Kore'li çiftin bölümüydü. O kadının havaalanındaki kararsızlığı ve sonra verdiği karar beni gözyaşlarına boğdu.
Tabi bu arada ben Fransız kadından ziyade Jack'in babasını merak ediyorum. Adamın cesedi mi canlandı? Ondan sonra birde İhtiyar Delikanlı'nı ayaklanma mucizesi var. Bu açılanamaz durumları acaba nasıl bağlayacaklar.
Bu arada oradaki hatun çok güzel yaaa. Acaba onun işlediği suç ne? Ama herhalde korkunç birşey olamaz zira kötü bir insan gibi görünmüyor.
Bu arada hobbit, hala aynı hobbit - sana da öyle geliyor mu? Yoksa bir tek ben miyim bu adamcağızı kaç bölümdür bu şekilde gören?
Tabi bir de şişko kardeş zayıflayacak mı sorusu var ki o adam bir hafta sonra da aynı kiloda kalırsa şaşıracağım yani.
eliza bennet wrote:
Bu arada hobbit, hala aynı hobbit - sana da öyle geliyor mu? Yoksa bir tek ben miyim bu adamcağızı kaç bölümdür bu şekilde gören?
Heheh aynen. Meriadoc 'Merry' Brandybuck. :)
Bu arada Japon kadının havaalanında son anda kocasına döndüğü sahne gerçekten mükemmeldi. Adamın elindeki çiçeği göstermesi...
Sanki her karakterin kendilerine özel filmlerini izliyormuşuz gibi, o derece etkileyici bir anlatıma sahip bir yapım gerçekten.
Ya gene çok acayip bir yerde bitti "hayıııır" dedirtti film yaaa.
Said'in hikayesi ilginç ve dokunaklıydı ama kendi aralarında neden İngilizce konuştuklarını anlamadım ve sinir oldum doğrusu -
Bu arada Fransız teyze tam bir muamma. Hastalık filan ne demek istedi acaba? Ayrıca "there are no monsters" derken ne demek istedi.
Bence bu adada insanları canavarlaştıran bir şey var (kurtadam filan gibi yapıyor onları bir süre sonra)
Bu arada bahse varım önümüzdeki hafta zenci baba ve oğulun hikayesini izleyeceğiz (zaten fazla adam kalmadı geriye). Şişko arkadaşın halen bir gram bile vermemiş olmasına taktım kafayı - adam iki haftadır aç halen tosun gibi.
Lost yine bu bölümde yaktı kavurdu.
Hamile kızın hikayesi gündeme geldi, medyum filan karıştı işin içine ve asıl korkuncu adada kazazedelerin arasında oraya bu uçakla gelmemiş olan bir adam bulundu -Fransız kadının dışında yani (ve tabi tam can alıcı bir yerde bitti)
Dizi hakkında kısa düşünceler
Sawyer bir taş (hatta ara sıra mermer kategorisine bile giriyor)
Şişman arkadaş hala bir kilo bile veremedi
Hobbit yine hobbit (bir de adama yardımseverliğe hevesli bir rol vermişler)
John Locke'la konuşmayı kimse akıl edemiyor, adamı bir muhabbete alsalar neler dökecek amaaaaaaa...
Bu arada hamile kıza kim saldırdı? Yoksa halüsinasyon mu gördü hatun?
Çok etkileyici bir bölümdü, ve çok etkileyici bir şekilde bitti. :)
O yabancı bence fransız kadının "Alex" diye bahsettiği kişi olabilir. Sanırım oğluydu. Hamile kadın Claire'e saldıran kişide %90 o. R.O.M. :D
Umarım Charlie'ye bir zarar gelmez. Hobbit ya. :P
Bu arada Claire'in rüyasında Locke'ı görmeside çok ilginçti. Belki bunun 4-5 bölüm önce Locke'ın o "şey" ile karşılaşmasıyla bir bağlantısı vardır?
Tughan, çok teşekkürler yaa, bir tek ben olmadığım için çok mutluyum.
Zaten o "şey" ne diye meraktan çatlayacağım ben. Zira Fransız kadın "there are no monsters" dedi, ve sonrada "if we are lucky, it is a bear" dedi (Said'li bölümde) yani adada bear'dan çok daha korkunç ama monster olmayan birşey var. Ne ama ne?
Bence o adam Alex değil zira Şişko adını sorduğunda Eddie yada Ethan dedi gibi geldi bana (ama tam emin değilim)
Bu arada o son dakikadaki korku ne güzel verilmişti. Yani hakikaten o kadar sıradan görünümlü bir adam bu kadar korku yayabilirdi, helal olsun.
Fransız kadının söylediklerine bakılırsa adada insanları değiştiren birşey var. Zaten Said'e iyice tembih etti bütün insanları dikkatle gözlemle diye.
You need to log in to post a reply.