Skip to content

İstanbul Film Festivali

15 replies · 389 views

AT
ataraksiyant
224 posts
Apr 18, 2005, 08:46 AM#19990

önce festival bilançosu

2046, Güzel Tutsak, Geçen Yıl Marienbad'da, Ölümsüz Kadın, Kimse Bilmiyor, Hotel Rwanda, Acı Hayal, Weekend, Lavanta Kokulu Kadınlar, Müziğimiz, Zafer Yolları, Bombon- Köpek

Görüldüğü üzre tür-yönetmen vs odaklanması olmadan darmadağın bir festival geçirdim olanca çabama rağmen bundan sonra yıllık izin alacam festival zamanı öf be

neyse açılıştaki birtakım saçmalıkların kapanışta yaşanmaması temennisinde bulunmuştum.

bir kere bu iksvcilerin geçen sene okan bayülgenden ağızlarının yanmış olması lazımdı ama nerdeee? geçen sene andrey Zvyagintsev'in adını ve mesajını saçma sapan şekilde söylemiş olan Bayülgen bu sene de uzakdoğu isimlerini telaffuz edememe konusunda ısrarlıydı üstelik bu bir eksiklik olmasına rağmen bunu 'şovun bir parçası' gibi göstermeye çalışıyordu bu profesyonellik filan değil düpedüz soytarılık! ve oradaki bir sürü konuk maalesef bu soytarılığı hak etmiyordu hele italyan oyuncuya (adını hatırlamıyorum şimdi) "O jillin karisi değil karısı" diye sözde sevimli bir ukalalığı vardı ki üstüne atlamamak için zor durdum Okan Bayülgen lütfen artık her yeri Zaga zannetmekten vazgeçsin ya da iksv adam gibi bir sunucu bulsun.

bu arada ingilizce sıkıntısı yine yaşandı nasıl mı bu defa da beyaz perde üstüne karınca duası minikliğinde beyaz yazıyla ingilizceleri yazmışlardı zavallı harvey keitel'ın gözlerini kıpıştırıp kısıp yazıyı okumak için ne eziyetler çektiğine şahit oldum. İnsaf diye haykırmak istiyorum.

ha güzel bir şey yok muydu vardı ikinci sırada oturan birisi olarak mor ve ötesi kardeşlerimin konserinde coşabildiğim kadar coştum ne zamandır mor ve ötesi konseri bekliyordum zaten bağıra bağıra söyledim şarkıları oh rahatladım :)

cümleten geçmiş olsun..

You need to log in to post a reply.