Skip to content

muhtesem finaller

20 replies · 428 views

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Jul 29, 2003, 09:17 PM#5009

öncelikle slm. sinefil forumda ilk forum yazım.
aşağıdaki filmlerin de finallerini sanırım dikkate almalıyız!?
Seven: Brad Pitt'in final sahnesinde mesleği ve karısının ölümü arasında yaptığı seçimi izlemek bence çok sıkı bir finaldi.
Devil's advocate: Filmin finalinde Al Pacino'nun muhteşem tiradını dinleriz sonra Keanu çok dramatik bir intiharla olaydan sıyrılmaya çalışır veeee sürpriz. yojimbo'nun kullandığı quote'da olduğu gibi: "go then, there are other worlds than these...";).
*

The game: Michael Douglas abinin intiharını hepiniz mutlaka hatırlayacaksınız. o ne düşüştü öyle.

Eklemeler olacaktır.

* Hail to Roland on his cause to the tower

VI
ving
Super Moderator
876 posts
Jul 30, 2003, 09:18 AM#5025

son zamanlarda izlediklerimden
frality - vasat giden bi filme muhteşem bi son bence
donnie darko - Twenty-eight days... six hours... forty-two minutes... twelve seconds. That... is when the world... will end.

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Jul 30, 2003, 11:35 AM#5035

Bu finaller meselesine Şener Şen'in kanımca en iyi üç filmden ikisini eklememek ayıp olur...
Muhsin Bey:Sakin bir İstanbul akşamında iki damla gözlerden düşen yaşın ardından çekip giden bir araba...ve ardından beyazlar içinde eskiye özlemi anlatan bir musiki..
"Bir demet yasemen
aşkımın tek hatırası
"

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni:

Bir elde kibrit diğerinde çöpü,makaralar içindeyken telefon inatla çalar:

"Alo?Efendim abi?Film mi?Bilmem ki abi oturup konuşmamız lazım...Tamam tamam ben akşam senin yazıhaneye uğrarım...Olur abi selamlar öpüyorum..."

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Oct 07, 2003, 08:04 AM#6224

dead or alive...
o ne biçim bi' film sonu öyle... garip, komik, afallatici ve çok iyi!

VI
ving
Super Moderator
876 posts
Oct 17, 2003, 10:28 AM#6366

hagi sinema sitesi ya da dergisi yapmış bilmiyorum ama yapılan bi ankete göre gelmiş geçmiş en iyi son titanic'in sonu seçilmiş... benim bu sonuca verebileceğim cevap: ööööööö

üçüncü sırada italian Job'un orjinalinin sonu var ki gerçekten muhteşem. michael caine + uçurumın kenarında otobüs + altınlar + alttan giren süper bi şarkı
çok eğlenceliydi...

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Oct 17, 2003, 10:55 AM#6368

ving wrote:
hagi sinema sitesi ya da dergisi yapmış bilmiyorum ama yapılan bi ankete göre gelmiş geçmiş en iyi son titanic'in sonu seçilmiş... benim bu sonuca verebileceğim cevap: ööööööö

üçüncü sırada italian Job'un orjinalinin sonu var ki gerçekten muhteşem. michael caine + uçurumın kenarında otobüs + altınlar + alttan giren süper bi şarkı
çok eğlenceliydi...

bahsi geçen anket 1000 kişi üzerinden yapılmış...
Sokaktan geçen bin adam üzerinden yapılırsa haliyle böyle olur...

You need to log in to post a reply.