muhtesem finaller
20 replies · 428 views
öncelikle slm. sinefil forumda ilk forum yazım.
aşağıdaki filmlerin de finallerini sanırım dikkate almalıyız!?
Seven: Brad Pitt'in final sahnesinde mesleği ve karısının ölümü arasında yaptığı seçimi izlemek bence çok sıkı bir finaldi.
Devil's advocate: Filmin finalinde Al Pacino'nun muhteşem tiradını dinleriz sonra Keanu çok dramatik bir intiharla olaydan sıyrılmaya çalışır veeee sürpriz. yojimbo'nun kullandığı quote'da olduğu gibi: "go then, there are other worlds than these...";).*
The game: Michael Douglas abinin intiharını hepiniz mutlaka hatırlayacaksınız. o ne düşüştü öyle.
Eklemeler olacaktır.
* Hail to Roland on his cause to the tower
Bu finaller meselesine Şener Şen'in kanımca en iyi üç filmden ikisini eklememek ayıp olur...
Muhsin Bey:Sakin bir İstanbul akşamında iki damla gözlerden düşen yaşın ardından çekip giden bir araba...ve ardından beyazlar içinde eskiye özlemi anlatan bir musiki..
"Bir demet yasemen
aşkımın tek hatırası"
Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni:
Bir elde kibrit diğerinde çöpü,makaralar içindeyken telefon inatla çalar:
"Alo?Efendim abi?Film mi?Bilmem ki abi oturup konuşmamız lazım...Tamam tamam ben akşam senin yazıhaneye uğrarım...Olur abi selamlar öpüyorum..."
hagi sinema sitesi ya da dergisi yapmış bilmiyorum ama yapılan bi ankete göre gelmiş geçmiş en iyi son titanic'in sonu seçilmiş... benim bu sonuca verebileceğim cevap: ööööööö
üçüncü sırada italian Job'un orjinalinin sonu var ki gerçekten muhteşem. michael caine + uçurumın kenarında otobüs + altınlar + alttan giren süper bi şarkı
çok eğlenceliydi...
ving wrote:
hagi sinema sitesi ya da dergisi yapmış bilmiyorum ama yapılan bi ankete göre gelmiş geçmiş en iyi son titanic'in sonu seçilmiş... benim bu sonuca verebileceğim cevap: öööööööüçüncü sırada italian Job'un orjinalinin sonu var ki gerçekten muhteşem. michael caine + uçurumın kenarında otobüs + altınlar + alttan giren süper bi şarkı
çok eğlenceliydi...
bahsi geçen anket 1000 kişi üzerinden yapılmış...
Sokaktan geçen bin adam üzerinden yapılırsa haliyle böyle olur...
You need to log in to post a reply.