Skip to content

t3 - geliyor amanın

19 replies · 317 views

AN
Anonymous
743 posts
Feb 21, 2003, 03:10 AM#1566

t3 - geliyor amanın

terminator 3'ün fragmanı için yüzükler de baya bi bekledik. sonunda dönen t3 logosu çıktı karşımıza. t3: rise of the machines 2 temmuzda Amerika'da gösterime giriyor. yönetmen koltuğunda U571'in kaptanı Jonathan Mostow var. fotoğraflar nette yayınlanmaya başladı bile. adamımız John Connor artık 18 yaşında ve terminatrix adıyla nam salmış bir dişi (üreyebiliyomu bunlar) cihaz tarafından kovalanıyor. t-800 olarak arnold abimiz gönderiliyor. (t-800'ler tek kasa maalesef. ulan insan bi t-800 GT veya ne biliym slx falan yapar). linda hamilton yok. merakla beklemekdeyim ne olacağını.

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Feb 21, 2003, 08:34 AM#1568

linda hamilton, bildigim kadariyla "madem cameron yok, o zaman ben de yokum" demis. hatta ayni lafi arnold da demis ama onu ikna etmisler. terminatrix tas gibi. (oyuncu manken zaten sanirim) bi arkadas "olm bu hatun bi terminator icin fazla guzel" diyerek koparmisti bizi. terminatrix'in en buyuk ozelligi de t-1000'in aksine komplike silahlara falan donusebilmesi ve elektronik aletlere hukmedebilmesi diye biliyorum. filmi merakla beklesem de pek umutlu degilim.

VI
ving
Super Moderator
876 posts
Feb 21, 2003, 12:38 PM#1572

Arnold başta hayır demiş ama yapımcılar 20 M $ 'ı önüne koyunca "Bi karıma sorayım" 25 M $ doları görünce "Bu sıralar romatizmam azdı", 30 M $ 'lık teklif karşılığında da "Nereye imza atacağım?" demiş. Prensipli adam analyacağınız.
Filme gelince, ben filmden pek bir şey beklemiyorum. İlk film anti-ütopik bilimkurgu, ikincisi ise aksiyon bilimkurgu filmleri içinde başyapıt kıvamında filmlerdi. T3 ise bana kalırsa saf bir Hollywood aksiyonu-devam filmi niteliğinde olacak. Bol bol kovalamaca, önceki iki filme diyaloglar arası göndermelerle sarmalanan bir eğlencelik aksiyon filmi bekliyorum sadece. İlk iki filmin felsefi bir yanı vardı. Sonuncusu ise 180 M $'lık, büyük promosyonlu bir yaz filmi gibi.
Ne diyim, bekleyelim-görelim. Ama T3 beni hiç mi hiç heyecanlandırmıyor.

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Feb 21, 2003, 10:21 PM#1581

ya bu tür filmlere kadin sokulunca bi' boka benzemio. zaten kadin konulmasi akla bi tek sey getirio, o da "olm, farkli bisiy yapmaliyiz, ne yapsak ne yapsak, hah buldum halil! kadin oynatalim, hem de herkes sasirir" durumu. ornek olarak the next karate kid'i verebiliriz. tabii ki bu tür olaylar filmin tüm tadini kaçirio.
ben de filmi büyük heyecanla bekliodum ama fragmanda kadini görünce midem kalkti. belki iyidir bilemem ama, benim açimdan, -2'yle baslio bu film.

Majere
Majere
982 posts
Feb 23, 2003, 04:37 PM#1591

Otumcek Kadin, She Hulk, BatGirl, Orumcek Kiz, SuperGirl ya ne bu yaa simdi de terminator kiz. Kardesim herkes yerini bilsin. Bunu kotu anlamda demiyorum ama tarihte yaratilan bazi karakterler kadin bazilari da erkektir. Onlar olduklari cinsiyette iyidir. Yani demek istedigim su Alien'in karsisinda Ripley vardir. Bir erkekle Alien cekilse ayni sey olmaz. Buffy bir kiz buffy bir erkek olsa sikici olur. olmus olmustur herseyinde cok cinsiyetli olmasina gerek yok ki.
Bu ara jenna Bond mu ne oyle bir film vardi bi ara...

• Arnold artik cok yaslndi beah...
AN
Anonymous
743 posts
Mar 03, 2003, 04:41 PM#1604

valla bence buffy öylede olur böylede olur. ama genel olarak katılıyorum. bi de bu zaman sorunsalını nasıl döndürecekler merak ediyorum. şimdi bu zenci arkadaş ilk terminator'un parçalarını "alın yiğitlerim yakın kül edin" diye vermedi mi, verdi. e bunlar arnold abimiz de dahil olmak üzere her türlü metalik şeyi bi güzel kavurdular. hala nası çıkıyo kardeşim bu makine savaşı. yok illa çıkacaksa zaten ne kasıp duruyolar şurayı da patlatalım bunu da uçuralım diye.

Majere
Majere
982 posts
Mar 03, 2003, 07:33 PM#1608

O zaman sorunu bi cozseler zaten...

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Mar 03, 2003, 08:49 PM#1611

bu serinin en komik yani da bu zaten. hıyar robotlar, insan gibi düsünen robot yapmayi becermis, zamanin degismeyecegini anlamayi becerememis.
ah bu robotlar yokmu, ilahi!!:)

AN
Anonymous
743 posts
Jul 31, 2003, 02:29 PM#5080

yoji nasıldı film?

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Jul 31, 2003, 02:59 PM#5084

Bok gibiydi!!!! BOKK!!!

CA
caggins
472 posts
Jul 31, 2003, 03:15 PM#5086

begendim

valla ben begendim gene de serinin en iyi filminin ikincisi oldugunu düsünüyorum ama zaten çok büyük beklentilerle gidilip hayal kırıklıgına uratacak bir tarzi yok. devam filmi olmanın tüm gereklerini yerine getirdigini düsünüyorum. zaten oncekilerede bi ihanet soz konusu degil ayrıca evet bir farklılık gerekiyordu onu da bir kadın kullanarak ortaya koydugunu düsünüyorum. bence iddia ettiği kadarini gerçekleştirmek anlaminda başarili. filme olduğundan daha fazlasini yukleyip sonrasinda hayalkirikliği yaşamak filmden bağimsiz bir yargi.

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Jul 31, 2003, 03:44 PM#5091

bence o kadar basit degil durumun açiklamasi. 3. filme karsi çok büyük bir beklentinin varolmasi çok dogal çünkü 1 ve 2 iyi filmlerdi. dolayisiyla 3. bölüm de iyi olmaliydi. sonuç olarak burda devami beklenen film köftehorlar degil, terminator. ayrica bir devam filminin gereklerini yerine getirmek, önceki bölümlere gönderme yapmak kadar basit de olmamali. bu sebeple hiçbir özgünlügü olmayan senaryodan da nefret etmek olasi. yeni terminatörün kadin olmasi konusuna hiç girmiyorum bile.

CA
caggins
472 posts
Aug 01, 2003, 02:22 PM#5165

"bok gibi", tatmin edici bi eleştiri degil. Neden kötü? ;)

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Aug 01, 2003, 02:59 PM#5171

aslinda 2 yukaridaki yazida rahatsiz eden herseyi yazdim neredeyse.
1-kötü senaryo
2-kötü kast
3-kötü oyunculuk
4-senaryonun kötü olmasinin yanisira özgünlükten yoksun olmasi
5-seriye hiç yakismamasi.
6.kliseden geçilmemesi

bunlari yazana kadar "bok gibi" yazmayi tercih etmis olabilirim.
umarim açabilmisimdir...

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Aug 01, 2003, 03:12 PM#5173

caggins wrote:
"bok gibi", tatmin edici bi eleştiri degil. Neden kötü? ;)

yojimbo wrote:
bence o kadar basit degil durumun açiklamasi. 3. filme karsi çok büyük bir beklentinin varolmasi çok dogal çünkü 1 ve 2 iyi filmlerdi. dolayisiyla 3. bölüm de iyi olmaliydi. sonuç olarak burda devami beklenen film köftehorlar degil, terminator. ayrica bir devam filminin gereklerini yerine getirmek, önceki bölümlere gönderme yapmak kadar basit de olmamali. bu sebeple hiçbir özgünlügü olmayan senaryodan da nefret etmek olasi. yeni terminatörün kadin olmasi konusuna hiç girmiyorum bile.

You need to log in to post a reply.