izledikten sonra gidip içilecek filmler..
21 replies · 546 views
esasen alkol kullanmıyorum ama fight clubdan ve de meleklerin düş yaşamı'ndan sonra sanki iyi bi içilebilirmiş gibi geliyor bana
ulan ramazan ramazan nerden çıkardınız bu konuyu! söyleyin bakiim hangi filmi izledikten sonra içinizden Allah inancı taştı, secdeye kapanmak istediniz :)
ya bu arada kendi soruma cevap vermem gerekirse düşündüm düşündüm öyle bi film gelmedi aklıma belki contact bir miktar gerçi bu aralar algılarımda bi tuhaflık var sanırım geçen gece kanalın birinde verilen canımın içi ayşecik filmini biraz güleyim eğleneyim diye seyredeyim dedim ayşecik hanım kızımızın o çok bilmiş ve ukala tavırları bende uçan tekme isteği uyandırırken aman allahım o da nesi? Ağlamaya başlamışım salya sümük vaziyette sebep? babamı özledim! sabahın altısında adama mesaj çektim baba seni çok özledim diye hey allaam ya...
million dollar hotel
izlemeden iç, izlerken iç, izledikten sonra iç.
Jon Irenicus wrote:
"bir kadin evliya rabia"yi her gordugumde niyet ediyorum ben. maalesef biolojik saatim saatli maarif takvimininkini tutmuyor.
Ya o film hakikaten baştan sona bir alem - eğer bu aralar yakalarsanız TV'de muhakkak seyredin. Aman Allah'ım dedirtiyor yani.
You need to log in to post a reply.