video klipler
69 replies · 2,636 views
Chemical Brothers "hey boy hey girl" ve "the test" e bir kardeş daha getirip son klipleri "the golden path" de yine lsd kafasını anlatmış. Kliplerin çok güzel oldukları su götürmez bir gerçek fakat çağın en büyük uyuşturucularından birinin insana etkilerinin herhangi bir tepki ya da kısıtlama görmeden böyle uluorta sergileniyor oluşu da "neler oluyor" diye sormama neden oluyor.
frantic tick tick tick tick tick tock.
hetfield cok basarili.
dave gahan - bottle living
inanilmaz. klipte dave gahan disinda her sey, ama her sey dovme deseni. binalar, hayvanlar, kuslar, bocekler hersey 3 boyutlu dovme desenlerinden olusuyor. tarifi cok zor.
goldfrapp'in yeni klibi muthis, sanal bir lunapark treni ile insan vucudunda, bitki yapraklarinda, atomlar arasinda falan taklalar atarak dolasiyosunuz. parcanin adini hatirlamiyorum.
michel in spike ve chris cun. ın dvd leri çıkmış hatta forum dan bir arkadaşımız ta amerikalardan ön siparişe yazılarak bu dvdleri arşivine katmış kendisini kutluyor başarılı alımlarının devamın diliyoruz.
o dvd leri, ozellikle gondry'i ripleyip gondermeyeni... :)
gecen cnbc-e'de kimyasal biraderler roportaji vardi. star guitar klibinin nasil ortaya ciktigini anlattilar. yanlis hatirlamiyosam biraderler aramis gondry'i bizim su sarkiya bi klip yapalim demis. gondry, tamam bi dusunuyum sizi ararim demis. kisa bi sure sonra aramis biraderleri, harika bi fikrim var, muzigi gorsellestirecegiz falan gibilerinden. dahi bu herif dahi.
gecen dopey'le mtv new izlerken white stripes'in yeni klibi cikti, ilk ya da ikinci kez izliyoruz. aha gondry valla falan dedik. klipten sonra new'i sunan eleman cikti (hatun yoktu o siralar) "evet gondry'den yine dahiyane bi klip izledik" dedi. biz de "yeahh" dedik dopeyle.
video cliplerde michael moore.
benim cici silahım dan önce tanımıyordum ama daha sonra rage against the machine'ın gerilla radio klibinde grup elemanlarıyla beraber wall streetin önündeki konserinden dolayı michael moore'un da tutuklandığını görünce çok şaşırdım. Ayrıca sanıyorum doğru gördüm REM'in bi klibinde de vardı.
cherry blossom girl videolari biraz can sikici. requiem for a dream tadinda olmus. ama muzik cok guzel.
benim son zamanlarda tuttuğum kliplerden biri de
plastikman-disconnect
çok psychedelic bişi. acayip kafa yapıyo.
üstelik yönetmen de Ali Demirel. Yani bir Türk.
bir de yeni haber vereyim. Chris Cunningham ve Aphex Twin beraber bir kısa film çekiyorlarmış. Bir enstalasyon içinmiş.
You need to log in to post a reply.