video klipler
69 replies · 2,636 views
ister istemez yerli ve yabancı klip karşılaştırması geliyor aklıma bi aralar bu konu feci kafamı takılmıştı da istisnai yönetmenler diye haber yapmıştım hatta sadece klip çeken ve kliplerini hemen fark edeceğimiz yönetmenler olarak biri ömer faruk soraktı türk klipleri arasında renk ve atmosfer anlamında değişik bir şeyler yapmaya çalışıyordu ve elbette mete özgencil bazı klipleri arak tartışması çıksa da hala tuttuğum bi adamdır umay umay üvey klibini hatırlıyorum mesela bir de charles richards vardı ifr ile çalışan sonra ayrılmış şebnem ferah polad bülbüloğlu düetinin gel ey seher klibinin sahibi kendisidir ve o kliple beni divane etmiştir. sanırım nezih ünenin çingene yüreğim karnaval gibi şarkılarının klibinde de onun imzası var ya da ezel akay tam emin değilim. yıllaaaaar öncesinden bir şebnem ferah klibi ki hala aşılmış değil vazgeçtim dünyadan ama velakin teomanın bazı yalanlar klibinin hiçbir orijinalliği olduğunu sanmıyorum dahası şarkının ruhunu yansıtmıyor bence benim el kameramla çekip staj yaptığım kanalda kurgulayarak hazırladığım klip bile valla ondan daha güzeldi. yaşasın amatör ruh :)
bu arada loosing my religion hem manyak bir şarkı hem manyak bir klip
loosing my religion tarsem'in.
blink 182'nin bu sıralar tv de dönen klibi Always orjinal olmuş. ekranı horizontal bi şekilde 3 bölmüşler ve alegoriler yapmışlar zamn mekan ve kiş bazında. uykumun kaçtığı bir gece körü zamanında denk geldim mtv de haz ettim bayaa gondry kokuyor ama değildir muhtemelen. esinlenme var şiddetli ama yine de bir kendine haslık var....
izleyin
siz kara verin
The Kills'in Mtv'de bile dönen Good Ones klibi de çok hoş. Yerlilerden ise Babazula'nın klipleri hoş oluyor Tilki Dansı mesela.
chemical brothers - believe
galvanize dan sonra nihayet chemical a yakışır bi iş olmuş. çok başarılı, çok korkunç, çok tribal, çok...
You need to log in to post a reply.