Köşe Yazarları
31 replies · 762 views
Varlıkları beni rahatsız etmemekle beraber kale de almıyorum. Abi herkes her şey hakkında yazsın da yazarlık üzerine ambargo koyulacak bir meslek haline gelmekten çıksın. Her yerde, her iletişim ortamında bir kategorik uzmanlık beklentisine girmek beni fena halde ifrit ediyor. Hiç bir yer hiç kimsenin hegemonyası altında değildir. Hem böylelikle filmleri farklı düşünce katmanlarından algılama şansına da sahip olabiliriz.
Bırakınız yazsınlar deyip suyunu çıkarmak da var tabii... Ben onu demek istemiyorum.
Ben de hala öğrenciyim diyorum...
al birini vur ötekine. sinema bazlı bir köşe yazarlığına geçiş hikayesi. başrolünde drew barrymore un olduğu amy fisher story filmini izleyenler bilir.
amy denen bayan hırslarına yenilip her türlü zinaya bulaşır. sonra namus temizlemek bahenesiyle sevgilisini ezer. hapse girer. hapisten çıkınca ne yapacagını düşünür veeeeeee...
KÖŞE YAZARI OLUR.
peki ya diğre köşe yazarları hakkında ne düşünüyorsunuz. sinema yazarı sıfatı olmayanları kastediyorum
Bu soruya iyidirler ya da kötüdürler denemez...
İyisi de var kötüsü de...
FistandantiLuS wrote:
peki ya diğre köşe yazarları hakkında ne düşünüyorsunuz. sinema yazarı sıfatı olmayanları kastediyorum
hasan puluru altı yıldır bir yazısını bile kaçırmadan okurum.can dündar da bir buçuk yıldır aynı şekilde devam ediyor.
Sinemayla uzaktan-yakından alakaları olduklarını zannetmiyorum. Sadece bazı filmlerin iş yapması için ellerine tutuşturulan üç-beş kuruş için yorum yazdıklarına inanıyorum. (tabi bunun tam tersi kötülemek içinde)
SERMEST ÇAPAN wrote:
hasan puluru altı yıldır bir yazısını bile kaçırmadan okurum.can dündar da bir buçuk yıldır aynı şekilde devam ediyor.
Can Dündar'ın ideal kart rekalmındaki ORhan Gencebay yorumlarını hatırlıyor musun?
Hatırlıyorsan arkasında duruyoe musun?
printerson wrote:
Varlıkları beni rahatsız etmemekle beraber kale de almıyorum. Abi herkes her şey hakkında yazsın da yazarlık üzerine ambargo koyulacak bir meslek haline gelmekten çıksın. Her yerde, her iletişim ortamında bir kategorik uzmanlık beklentisine girmek beni fena halde ifrit ediyor. Hiç bir yer hiç kimsenin hegemonyası altında değildir. Hem böylelikle filmleri farklı düşünce katmanlarından algılama şansına da sahip olabiliriz.Bırakınız yazsınlar deyip suyunu çıkarmak da var tabii... Ben onu demek istemiyorum.
kesinlikle katılıyorum
printerson wrote:
SERMEST ÇAPAN wrote:
Can Dündar'ın ideal kart rekalmındaki ORhan Gencebay yorumlarını hatırlıyor musun?
Hatırlıyorsan arkasında duruyoe musun?
kesin okumuşumdur ama tam bir yorum yapmam için bana yayın tarihini verebilir misin?
herkes Radikal'de **Yıldırım Türker **okumali. Bilenler bilmeyenlere anlatsin. Insanin ufkunu acan bir yazar. Son yillarin en buyuk kalemlerinden birisi. Ozellikle su yazilarini -ozellikle "Enseyi karartin artik!" yazisini sindire sindire- bi zahmet okumanizi tavsiye edecegim:
Enseyi karartın artık!
Yeni yıl mektubu
Karanlığın yüreğine meydan okuyan kız
You need to log in to post a reply.