Entel dantel bazlı senaryo denemesi...
20 replies · 333 views
home_sweet_hell wrote:
izledim filmi ama bulamıyorum işte. Arıyorum harıl harıl. merak etme yakındır rezil olacaksın. Daha fazla birşey söylemiyorum.
yahu arastirlamaya gomuldugunden beri kayboldun ortaliktan. bosver gitsin, arama artik. takil sen de... :-)) sermest calmaz, hepimiz yakindan taniyoruz artik birbirimizi...
Bu arada BİRŞEY söylemek istiyorum:
Bu arkadaşın bahsettiği şekilde bir olay var ama biraz daha ilginç
boğazlanmış bir rus askerini video ya aldılar bunu çeçen direnişçiler yaptı herneyse...
BUnun gibi gerçke bir video daha var ondaki olay:
Suratı yanmış bir çeçenin suratına işeyen rus askeri var bunu da sölemek lazım!
directorscut wrote:
boğazlanmış bir rus askerini video ya aldılar bunu çeçen direnişçiler yaptı herneyse...
doğrudur...
hatta bu olayı antepte bir internet cafe de şans eseri izledim..
ve dudağım uçuklamıştı...
zaten yazdığım öyküye ilham olan bu görüntüdür...
siz profili belirleye durun ben arada -saçma olma ihtimaline rağmen senaryonun ilerki safhalarda seyrini değiştirebilecek -fikirler atayım ortaya.
mesela; gazeteciye gönderdiği videolardan birinde belki bir kaçında görüntü de kendi de vardır yani o videodaki cinayeti kendi işlemiştir.gazeteciyi arayıp yine bi yer ve zaman söyler ama bu sefer gazeteci gider.ama bu sefer orda cineyet işlenmez.sonraki videoda gazeteci yine gider söylenen yere ve bu sefer söylenen yerin çok yakınında cinayet aynen işlenir.falan filan....devamı gelecek....
son olarak katil bi de suç ortağı olabilir haberiniz olsun
You need to log in to post a reply.