kıyak kafayla televizyon başında yapılacak en iyi seçimler.
55 replies · 2,360 views
kıyak kafayla televizyon başında yapılacak en iyi seçimler.
junior senior' ın ilkel animasyonlu bi klibi var. geçen gün ayıptır söylemesi biraz güzel bir kafayla izledim klibi. takribi olarak 1 saat güldüm. tam karnımın ağrısı geçmişti ki bi daha döndü klip. ben de zaten biraz daha daha takılmıştım...
yine animasyonlu ve cannabisle birebir gidecek bir klip de cassius' un adını bilmediğim bi şarkısı. yerden rengarenk zımbırtılar fışkırdığında ayaklayımı topladığımı hatırlarım.
trt' nin klasiklerinden resim öğretmeni de ilginç oluyor. özellikle adamın resim yaparken çıkardığı anlamsız seslerin dublajda da çevrilmiş olduğunu farkettiğimde dahası adam "siz bana bakmayın ben ara sıra böyle sesler çıkarırım dediğinde" yine karınma ağrılar girmişti.
belgeseller de böyle bir topikte göz ardı edilemez ancak benim tavsiyem su altı belgesellerinden ziyade orangutan, goril gibi büyük maymunların olduğu belgesellerdir.
aklıma daha pek çok şey geliyor ama size bırakiim... (bu arada hedefim 50' dir kimse tutamaz beni :)
Last edited: Apr 05, 2005, 07:27 AM (1)
cem yilmaz da iyi gidiyor.. hele bir de tv'de south parka denk gelirsen... ufff
seinfeld varken herşey mükemmel olabiliyordu. south park, friends vs. türü şeyler pek nefis oluyor. kısaca kanal tercihi ağırlıklı olarak cnbc-e ye dönüyor. kazara bir pembe panter yakalamakta arzular şelale durumuna geçmenizi sağlıyabilir. en olmadı kazım kanatdır, ahmet çakardır bu tip abuk adamların ne söylediğini anlamak için çaba sarf ederek hoş vakit geçirebilirsiniz.
bosverin televizyonu, takin gemide VCD'sini, filmin icine girin.
cannabis eşliğinde görsel malzemelerle içli dışlı olmak belli bir kafanın getirisidir. yorgunluk ve o yorgunluğu, ağırlığı takip eden uykusuzluk, göz kapaklarındaki kapanmama isteksizliği ister istemez sizi televizyonun karşısına yapıştırır..
o, tvnin karşısına oturduğuz ilk zamanlar, bilinçiz bir biçimde zapping eylemini gerçekleştiriz. bu sırada ilgi alanınız dışında bir malzemeye daldınız mı yandınız. televole vorteksleri içine girebilir. görsel magazinin ağzı açık bir bireyi olabilirsiniz. nez in kıçından girer. hülya avşarın sındirim sistemin dolaşıp hande ataizinin ağzından çıkarsanız. bu süreç veya süreçler bütünü yorucudur. hemen çıkılması, kurtulunması gerekir.
belgeseller açıcı vazifesi görürler.. kafatasınızı bir gazoz kapağı misali kütletiverirler. belgesellerden özellikle national georaphic belgeselleri tehlikelidir.aslan, kaplan börtü böcek didikleyip durur sizi. maymunlar - özellikle şebek familyası kafanızı siter. ormanda serserilik yapım el yapımı meyve sarabını aşıran, ve içtikten sonra ağaçta taklaya gelen maymunu izlemek, canabis sever için yeni taklalara düşme sebebidir..
devamı sonra........
tv seyrederken, yaşadığınız pskilolojik durumları yaşamak için böyle maddelere ihtitacım olmuyor. açıyorum strarı, ne biliyim şov tiviyi falan aynı etkiyi yapıyor. elinizdeki materyali ziyan ediyorsunuz arkadaşlar, nimet yani. yapmayalım, lütfen.
junior senior'ın klibini ben de bu sabah kalkar kalkmaz seyrettim. daha önce de seyretmişim de grubun adı aklıma gelmemiş meğer. C64 gençliği olarak böyle kliplere destek atıyoruz.
X-Files, Sumo Guresi, GAG...
You need to log in to post a reply.