kıyak kafayla televizyon başında yapılacak en iyi seçimler.
55 replies · 2,360 views
kafa iyiyken The Last Temptation Of Christ'ı izlemeyi deneyin..gerçekten garip bi tecrübe oluyor.çok garip.
Last edited: Sep 01, 2004, 06:24 PM (1)
ali sami alkis, turgay seren, ahmet cakar, ziya sengul ve 56 dil konusan guntekin onayli efsane kadrosuyla telegol. ben ki futbol izlemeyen bir kisiyim o nasil bir hazdi allahim yarabbim. bence bu kadroyu koruyup iyi bir transfer politikasiyla kazim kanat bonservisiyle alinsa super olurdu.
şansal-erman ikilisi, özellikle şansal, bazen şoka sokabiliyor, "barzo" isimli arkadaşın zoruyla ilk seyrettiğimde hastası oldum, denk geldiğinde kaçırmıyorum, denemediyseniz deneyin, boş vaktiniz olursa..
İki de klip;
Gorillaz-Tomorrow Comes Today
Plastikman-Disconnect
ayili duracell reklami.
Steven Spielberg - Poltergeist.
- si süper ama iki ve üçü izlemedim (hatta varolduklarını bile şimdi öğrendim)
Natural Born Killers derim ben
ama eskiden bruce lee,jet li ve jackie chan takiliyordum(hayatımdan da memnundum yani) :D
gecen gün kıyak kafa mı ucuk kafa mı neyse işte o halde eve geldim,canım da oturup dinlenmek istio,sabaha dogru show tv de adi adi klipler cıktı karsıma,actım bülent ersoy erkek haliyle bi kahvede şarkı sölüo:) basında siyah bi şöfür şapkası öle bi şey işte,takılıodu:P
şimdi parcayı hatırlamıorum ama ohaa noluo lö,bu kimdi lan? cümleleri eşliğinde dumur bi halde izlerkene bir kaç parca sonra da komedi dans üçlüsü cıktı,tam nerdeyim noluo moduna giriyordum ki,açılıp hemen şişebilen ve misafirlerimizi rahat yatıracağimiz yatak la ilgili bir reklam cıktı,mutfaga atabildim kendimi,ordan hiç tv ye yaklaşmadan gittim uyudum,şimdi kalktım:)
fikrim kıyak kafayla tv hayalgücünü açar,ilham verir falan.
finito.
----->Who's framed Roger Rabbit?
You need to log in to post a reply.