Revolutions'da neler olabilir?
26 replies · 408 views
ben en cok her seyin sonunda bir bilgisayar oyunu senaryosu olmasindan da killanmiyor degilim..
espiri mi bu? ne alaka?
de ja vu espirisi yapmaya mi calistin.. neyse... oyleyse de kotu oldu..
Kocaelinde gittiğim filmin sonunda 3. filmden sahneler vardı gördüğüm kadarıyla smith ile neonun bir son kapışması var. gerçek dünyanında matrixe bağlı insanların kontrolü için kurulmuş bir alt sürümmatrix olduğu ile ilgili bir fikrim var. Matrixin matrix içinden yıkılabilmesi için sisteme ulaşılması gerektiğini düşünüyorumki bu ya yazılımın durduğu ana makineyi formatlayarak ya da majerenin söylediği gibi bir virüs yardımıile olabilir. Majereye bu noktada katılıyorum ancak gene de büyük bir sürpriz ile hepimizi de şaşırtabilirler. Bu arada bilgisayar oyunu teorisine de uzak değilim bilmem hatırlayan varmıdır ama buna benzer bir film vardı. bir aile evlerinde hapis kalmışlardı ve bir türlü çıkamıyorlardı. en sonunda evin bir çocuğun oyuncağı olduğu çıkıyordu sanırım çocuk oyunu adı ile gösterilmişti.
Merhaba,
Belki haberiniz vardır ama ben yeni öğrendim bu haberi; Kahin rolünde oynayan Gloria Foster'ın ani ölümüyle üçüncü filmdeki sahneleri çekilememiş ve TIME dergisinde çıkan haberde senaryoda zorunlu değişikliğe gidildiği açıklanmış.
olume uzuldum.. ama baska bir oyuncuyla da devam edilebilir. niye degistirsinlerki senaryoyu.. yoksa bu onlerine cikan bir bahane mi
olumlerin pek sorun olacagini sanmiyorum. the crow ve gladiator'u hatirlayin.
Eğer üçüncü filmde kahinin yerine bir oyuncu oynatılsaydı bence çok büyük bir hata yapmış olurlardı.Ama ellerindeki teknolojik asa düşünüldüğünde bilgisayar yardımı ile birşeyler yapabilirdi...
Zorunlu değişiklik kelimesinden yola çıkarsak bu zoraki durum çok şeye zarar verebilir...
You need to log in to post a reply.