Bu Gün Neler Seyrettik
Locked302 replies · 5,144 views
'eskiden burda bi gçl vardı.şurda hemen kasabanın dışında.bir gün bi ördek sürüsü gölün tam ortasına kondu,aylardan kasımdı.hava birden o kadar hızlı soğudu ki göl dondu.ve ördekler uçup gittiklerinde gölü de götürdüler.şu anda chicago civarında olduğu tahmin ediliyor'
çok iyi filmdi ve 9/10 u hak ediyor
ve ayrıca woman in love 7/10 (biras sıkıcıydı)
cenkozgen wrote:
'eskiden burda bi gçl vardı.şurda hemen kasabanın dışında.bir gün bi ördek sürüsü gölün tam ortasına kondu,aylardan kasımdı.hava birden o kadar hızlı soğudu ki göl dondu.ve ördekler uçup gittiklerinde gölü de götürdüler.şu anda chicago civarında olduğu tahmin ediliyor'çok iyi filmdi ve 9/10 u hak ediyor
af buyur hangi film bu???
bu arada sınırsız kentte 7/10
I Know What You Did Last Summer
I Still Know What You Did Last Summer
2 mi versem 3 mü bilemedim bende 1 verdim .Aslında hata bende madem ilk filmi izledim ikincisini niye izliyorum katilin babası kediymiş galiba yani bir insan bukadarmı ölmez filme girip adamı kendi ellerimle öldürmek istedim hadi filmdeki karekterlere işgence yapıyosunda benden ne istiyosun deyip katile kaldırım taşını ısırttıktan sonra Edward abimi çağırasım geldi...off off deliriumm
Kod adı Kılıçbalığı
0.073/0.000
Gelmiş geçmiş en uyuz filmlerden, uyuz çünkü gene haklı olan sonunda kazanıyor.. Karakterlerin gerçekle nerdeyse hiç alakası yok. Adam devlet hakkında bu kadar şey bilip ondan sonra kızıyla mutluluk içinde yeni bir yaşama merhaba diyor.. böyle şey olur mu ya!. 3B animasyonlu crack sahneleriyle izlediğim en berbat filmlerden... Vinnie Jones'un, bizim "3D hacker" (doğrusu cracker'dır)ın ödünü patlattıktan sonraki gülümsemesi dışında...
Kod Adı Kılıçbalığı harbiden de berbattı...
This topic is locked, no new replies can be added.