Testus: Revolutions (Replik)
489 replies · 5,597 views
ya galiba bu filmi kimse izlememiştir,godot'yu beklemek olur bu. o yüzden film diil repliği sarfeden de sölenebilir.
bunun için ipuçları: 1. bunu söleyen adam anlaşılıcağı üzere sinemanın en büyük alkoliğidir, elinde içki kadehi olmayan çok az sahnesi var.yardımcı olması için bu hususta daha aşina bi replik başka filminden: " bu kadın beni içmeye sürükledi...
bunun için ona borçluyum. "
2. baya eskilerden amerikalı bi komedyendir.
3. kadınlardan,bilhassa çocuklardan hiç hazzetmez.
yine başka bi filminden: " çocuklardan hoşlanırım. ama kız çocuklardan. 18-20'lerinde kız çocuklarından."
evet,yani filmleri boşverin,kimdir bu amca?
replikler w.c. fields'a ait diyerek yeni soruya geçiym ozaman. bu sefer basit olsun:
'doğru dürüst bi suç işlemeye kalktığın zaman, 50 tane çuvallama yolun vardır. bunların 25 tanesini akıl edebilyosan bi dahisindir. ve sen dahi falan diilsin.'
ya bu ünlü ve baba bi film, hemen bilinir sanıyodum. ipucu veriym o zaman.
repliği sarfeden yardımcı bi roldeki mickey rourke'dur.
filmle ilgili ipuçları:
- ter!
- bu çağdaş noirdaki sarışın femme fatale bu filmde en hot halindeki bi aktristir, bundan baya sonra çok güzel bi john waters filminde de başrolde oynamıştır bu hatun.
cellar door u ingilizcedeki en güzel kombinasyon olarak adleden ünlü linguist j. r. r. tolkie di yanlış hatırlamıyorsam.
ben ce geçmişte kaldı bu kombinasyon cellar door (zindan kapısı) değil cellular phone(cep telefonu) dur yeni kombinasyon bence
ben seni allaha havale ediyorum the one - halbuki diğer testusta okey tamam demişsin bana. testus kuralları bütün testuslar için geçerlidir.
sorunun cevabı da her ne kadar emin olmasam da ve kural dışı bir yanı bu. saving private ryan sanırım.
the one
wait until your turn come. you got it !!
yoji,it's your turn my virtual master, my cannabitic mate.
You need to log in to post a reply.