Testus: Revolutions (Replik)
489 replies · 5,597 views
the_0ne wrote:
maalsef degil dopey ama yinede cewap werdigin icin tessekkur ederim biraz ipucu wereyim mi
galiba biz derdimizi sana anlatamadık güzel insan...
bu testus oyunlarında sorulan soruyu cevaplayamadan soru soramazsın...
yani önce sabrederek yojimbonun soru sormasını beklemen lazım...
eğer bilebilirsen ancak soru sorma hakkı sana geçebilir...
Kurallar
Afedersiniz; bu başlık 20. sayfaya ulaşmış hepsini takip edemedim fakat bende katılmak istiyorum ama kuralları bilmiyorum. Kurallar hangi sayfada (eğer öle birşey varsa). Birde önerim olacak; bu oyunu forum dışında bir yerde yapsanız ve herşey yerli yerinde olarak oynansa daha anlaşılır olmaz mı? Sadece bir öneri...
kurallar çok basit...
son sorunun cevabını bilen soru sorma hakkını kazanabiliyor...eğer cveabı bilirsen herhangi bir filmde geçen bir diyaloğu veya monoloğu soru olarak buraya yazıyorsun...
ama dediğim gibi soru sorabilmek için en son sorulan sorunun cevabını bilmen lazım...
mesela son olarak yojimbo şöyle bir soru sormuş:
life has no meaning anymore, does it?
eğer bu repliğin geçtiği film hakkında bir tahminin varsa buraya yaz.şayet doğruysa yojimbo onaylayacaktır ve sen de soru sorma hakkını kazanacaksın...
mesela şimdi benim yaptığım gibi internetten bakıp vampirle görüşme diye cevaplarsan bunu büyük adilik yapmış olursun. herkes sana ibne der, puşt der. soru sorma hakkını elinden alırlar di mi ama :)
ama bazen böyle bi hopoşluk yapsan bile "sorusoran"ın bağışlayıcılığı ve üstinsanlığı tutar, hem "doğru cevabı bu arkadaş bilmiş, afferim" der hem de soru sorma hakkını sana verir.
olabilir böyle şeyler.
ama sen yine de bakma cevaba netten...
yojimbo yine büyüklüğünü göstermiş, sağolsun. bu soruya hemen cevap vermez umarım.
- I've seen your photographs from Corto Maltese. You've got an extraordinary eye.
- Some people think she has two.
diil
You need to log in to post a reply.