testus
62 replies · 1,099 views
testus
sinemayı çok sewiyor bildiğimizi söylüyoruz ya sidik yarıştırmak için diil ama beyin jimnastiği yapmak için sinemayla ilgili soru-cewap olayına girsek?
mesela bu mesajı okuyan ilk kişi üç tane baba-zeka pırıltılı soru sorsa da biz cewap için kıwranıp dursak bulmaya...
ne dersiniz hoş olmaz mı?
mesela ben çok da başarılı olmayan bir soruyla başlayım...
fida filmin geçenlerde ölen ünlü karikatürcü sahibinin ismi neydi yaaaa???:))))
Sonsuzluk ve Bir Gün
bence de bu başlık güzel olmuş. ama sorunun yanıtını bende bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum. benim sorum ise şu (cevabı bende bilmiyorum ama her kafadan ayrı bir ses çıkabilir tabi) imgelerle dolu (yine bence tabi)sonsuzluk ve bir gün filminde adam otobüste giderken (burayı ben adamın hayatı olarak yorumladım :))) dışarıda 3 tane sarı yağmuluk giymiş bisikletli adam vardı. bu imge neyi anlatmak istiyordu. ha birde filmin ortasında tel örgülerde insanlar asılıydı. onu nasıl yorumladınız??
Bende bir filmin setinde gerçekleşen ve sonradan anlaşılan esrarengiz bir olayı anlatıp sorumu sorayım:
Bu film için kiralanan evin sahibi yaşlı bir kadınmış ve oğlu birkaç yıl önce ölmüş.Filmin çekimi tamamlandıktan sonra bu yaşlı kadını galaya çağırmışlar ve kadın filmin bir sahnesinde bağırmış ve ağlamaya başlamış. Kadın,bir pencerenin önünde geçen sahnede oğlunun içeri baktığını görmüş.Tüm film ekibi bu sahneyi incelemiş ve bu çocuğun yaşlı kadının oğlu olduğunu görmüşler.
Böylesine ilginç olayların gerçekleştiği film neydi?
valla bu cehennem sıcaklarında ne bok yiyeceğimizi bilemediğimizde abidik gubidik olaylara girdik .. her yer yanıyor.. birbirimize aptal aptal sorular sormak iş değil arkadaşlar .. en iyisi yatıp uyumak içilecek bir şey varsa onu içmek .. kafaları bulup soğukların gelmesini beklemek.. soğuk bir şeyler düşünün.. düşünelim..
madem bu yaz oyunbazlığa vurduk bakın bide şöyle bişey var ki oldukça eğlenceli bi ara bi dergide yapılıyodu.
iki isim veriyoruz ve siz bu ikim arasında en kısa yoldan bağlantı kurmaya çalışıyosunuz. misal sorumuz hayden christian ile sylvester stallone olsun. alternatif cevaplardan biri şu oluyor. hd "episode 2"'da natalie potman ile oynadı, portman "leon"'da jean reno ile oynadı, j.reno'da "ronin"de robert de niro ile ve de niro "copland"da sly ile.
buyrun deneme sorusu: mr.t ile cher?
hos bi oyun.
Mr.T, Rocky 3'de Stallone ile oynadi. Stallone, Cop Land'de De Niro ile oynadi. De Niro, Jackie Brown'da Michael Keaton ile oynadi. Michael Keaton, Batman Returns'da Michelle Pfeiffer ile oynadi. Michelle Pfeiffer, The Witches of Eastwick'de Cher ile oynadi.
Ayrica Michael Keaton, Beetlejuice'de Vinona Ryder ile oynadi, Vinona Ryder da Mermaids'de Cher ile oynadi.
Alin bi tane de benden: Cate Blanchett - James Woods?
bu oyun cok zormus. benim gibi isim hafizasi yok denecek kadar az olan birisini katmerli bir bicimde asar. ama sizi heyecana izliyorum..
Pumpkin'in sorusuna cevap:
James Woods Contact'da Jodie Foster'la oynadi, Jodie Foster Taxi Driver'da Robert De Niro ile oynadi, Robert De Niro Sleepers'da Minnie Driver'la oynadi, Minnie Driver Good Will Hunting'de Matt Damon'la oynadi, Matt Damon The Talented Mr Ripley'de Cate Blanchett ile oynadi.
Bu oyunun gercek ismi sanirim "6 Adimda Kevin Bacon"di. Kevin Bacon'in cok fazla Hollywood yildiziyla cok cesitli filmlerde oynamasi dikkate alinarak Amerikali herhangi bir oyuncunun en fazla 6 asamada Kevin Bacon'a ulasabilecegi iddia edilmisti.
bu biraz basitti, Haley Joel Osment'i kastediyosan:
- Haley Joel Osment, Pay It Forward'da Helen Hunt ile oynadi.
- Helen Hunt, What Women Want'da Mel Gibson ile oynadi.
- Mel Gibson, Braveheart'da Sophie Marceau ile oynadi.
- Sophie Marceau, The World Is Not Enough'da Pierce Brosnan ile oynadi.
:)
Cevabını hic dusunmeden benimkini gonderiyorum: Gary Oldman - Gary Sinise
gary sinise apollo 13'TE Kevin bacon la
kevin bacon sleepers'da brad pitt ile
brad pitt 12 monkeys'de b.willis le
ve bruce willis 5th element'de gary oldman'la
o zaman şunu veriym bende emily watson - christopher walken (ben de cevabı hiç düşünmedim)
You need to log in to post a reply.