testus
62 replies · 1,099 views
- Emily Watson, Breaing the Waves'de Katrin Cartlidge ile
- Katrin Cartlidge, From Hell'de Johnny Depp ile
- Johnny Depp, Sleepy Hollow'da Christopher Walken ile :)
Soru sonra gelecek...
Evet cok iyi. Dogrusu bende Arizona Dream ve Johnny Depp yoluyla 5 asamada varmistim Tim Roth'a...
Senin soruna gelince;
Christopher Eccleston The Others'da Nicole Kidman'la oynadi.
Nicole Kidman The Peacemaker'da George Clooney ile oynadi.
George Clooney O Brother, Where Art Thou'da John Turturro ile oynadi.
Hic dusunmeden soruyorum Clint Eastwood ve Natalie Portman?
waw bu biraz zor oldu! omer serif LAWRENCE OF ARABIA da alec guinnes le alec guinnes STAR WARS EPISODE 6 da harrison ford la harrison ford WHAT LIES BENEATH de michelle pfifer la m. phifer I AM SAM de sean penn le sean penn CASUALTIES OF WAR da michael j.fox la ! bu iyiydi daha iyisini bulan yazsin :)
ne oldu arkdaslar? buyuk heyecanla izledigim bolumun suskun kalmasina dayanamadim. yoksa herkes en kazik olan soruyu mu hazirlamaya calisiyor. bekliyoruz.
hakan kardeşim elimizin altında imdb denilen veri bankası olduğu sürece herşeyin çözümü yapılabilir .. gelelim aydemir akbaş -laurence olivier sorusuna ---
**laurence olivier **, abridge too far 'da **sean connery **ile oynadı.. **sean connery **indiana jones the last crusade te **harrison ford **la oynadı.. **harrison ford **indiana jones temple of the doom da **steven spielberg **le oynadı..(( hava alanın daki turist kredilerde yok )).. ama imdb den kontrol edebilirsiniz.. **steven spielberg **chambre 666 ( 666 nolu oda süper bir wim wenders belgeselidir.. bir kere yarım yamalak izleme fırsatım olmuştu elinde olanlar varsa her format olabilir.. benimle irtibata geçerlerse sevinirim.} de **yılmaz güney **le oynadı. **yılmaz güney **hudutların kanununda **aydemir akbaşla **oynadı..
benim çözümüm beş adımda oldu ama böyle soruya böyle cevap sevgili sinefiller..
Last edited: Jul 27, 2002, 07:09 PM (2)
You need to log in to post a reply.