Skip to content

Cola Turka

17 replies · 434 views

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Apr 16, 2004, 02:12 PM#10538

benim bir de bir dönem dikkatimi çeken tayyip beyin gerekli gereksiz her yerde cola turka içmesidir...(ortaklık hikayeleri)

verheugen'e niye içirmiyorlar ki bu meretten?

verheugen:tayyip bey yeşil sınırın tam ortasında duran bir görüş açımız var ab olarak...evet çıkmazsa konjonktürel gelişmeler canınızı sıkabilir...
tayyip:hele yiğidim iç bakayım sen şundan...
verheugen:i have a strange day today...hürrpp...(gözler faltaşı gibi açılır)...ceddin deden hep kahraman Türk milleti!!!..Kıbrıs Türkündür öyle kalacak brother...

DA
darkside
83 posts
Apr 16, 2004, 05:54 PM#10547

cola turka mı??? gazı kaçmış coca cola....

geleneksel ürünler dururken, neden cola neden neden neden...

ayran ve lahmacun ikilisini destekliyorum, kurtlar vadisini seyrediyorum,

ayrıca lahmacun ve viski ikilisine sıcak bakıyorum.... yakında mhp'ye de oy vericem..... hatta ulku ocaklarına yazılacam, meydanlarda kurt işareti yapıcam, kurt gibi de ulucam.... ibo kasetlerini,vcd'lerini alıcam, pop star turkstar'a katılacam

bu ulkeye bu tur reklam, diziler mustehak.... bizden adam olmaz... yeter beeeeee......

N@
N@N
135 posts
May 03, 2004, 10:18 AM#11288

darkside wrote:
cola turka mı??? gazı kaçmış coca cola....

geleneksel ürünler dururken, neden cola neden neden neden...

ayran ve lahmacun ikilisini destekliyorum, kurtlar vadisini seyrediyorum,

ayrıca lahmacun ve viski ikilisine sıcak bakıyorum.... yakında mhp'ye de oy vericem..... hatta ulku ocaklarına yazılacam, meydanlarda kurt işareti yapıcam, kurt gibi de ulucam.... ibo kasetlerini,vcd'lerini alıcam, pop star turkstar'a katılacam

bu ulkeye bu tur reklam, diziler mustehak.... bizden adam olmaz... yeter beeeeee......

vaybe gözüm ne kusmuşsun içini :)
sen Mhp den gir benim de oyum senin....

You need to log in to post a reply.