Frasier yayindan kaldirilsin!!!!
27 replies · 699 views
Frasier yayindan kaldirilsin!!!!
yani Seinfeld'in yerine konulan diziye bak yaa!!! rezalet diiildir de nedir bu? dandik esprilerle sivanmis ucuz dizi. bi de hafta sonunda falan oynatiolar, zivanadan çikariolar bizi. Seinfeld'i geri istiyoruz!!!(eski meski, izlerim yine)
married with children, seinfeld, dharma & greg, south park, simpsons
bunlar hic bir zaman yayindan kaldirilmamali. sonsuza dek, gerekirse tekrar ve tekrar en bastan gosterilmeli derim ben. dilbert'i da istiyorum.
Pumpkin King wrote:
married with children, seinfeld, dharma & greg, south park, simpsonsbunlar hic bir zaman yayindan kaldirilmamali. sonsuza dek, gerekirse tekrar ve tekrar en bastan gosterilmeli derim ben. dilbert'i da istiyorum.
aynen katiliyorum. aralarina alf'i de ekleyelim lutfen...
Martin Mystere wrote:
Pumpkin King wrote:
married with children, seinfeld, dharma & greg, south park, simpsonsbunlar hic bir zaman yayindan kaldirilmamali. sonsuza dek, gerekirse tekrar ve tekrar en bastan gosterilmeli derim ben. dilbert'i da istiyorum.
aynen katiliyorum. aralarina alf'i de ekleyelim lutfen...
Alf mi. Sevgili martin bayagı gerilere gitmis. Kacak'ı da bilirsin sen simdi amca...
yojimbo wrote:
evet abi alf ne! "bunlardan hangisi farkli" sorulari gibi dizi adi yazmissin.
hic dert diil...
demek ki adamlar aşina olmuş o yüzden çok seviyorlar...ben bir türlü ısınamadım..daha da sinirimi geren şey her sene ödülleri toplaması...herkes hayatın sırrını buldu keyfini çıkarıyor bir ben uzaktan onları izleyip iç geçiriyormuşum gibi bir durum söz konusu...
Re: Frasier yayindan kaldirilsin!!!!
yojimbo wrote:
yani Seinfeld'in yerine konulan diziye bak yaa!!! rezalet diiildir de nedir bu? dandik esprilerle sivanmis ucuz dizi. bi de hafta sonunda falan oynatiolar, zivanadan çikariolar bizi. Seinfeld'i geri istiyoruz!!!(eski meski, izlerim yine)
Seinfeld'e hiç kimsenin lafı yok, evet sit-com'ların şahı padişahı vs. vs. ancak Frasier'ı çok aşağıladın öyle, niye ki? Abuk subuk sitcomlar ortalığı kasıp kavururken bir Fraiser'mı battı gözünüze Yojimbo Bey!
Zaten Ving'de olmasa benden başka şu ortamda bu diziyi seven yok galiba yaa. Senin dandik dediğin esprilere ben kahkahalarla gülüyorum - tamam bir Seinfeld olamaz ama diğerlerinin hepsinden iyi (Raymond biraz adam gibi ancak şu an CNBC-E'de yayınlanan sezon sarmadı - başlardaki bölümleri daha keyifliydi)
majere bi gün bi bölümünün sonunda "frasier'in en güzel yanı ne biliyo musun? Bitmesi" demişti. Ne de güzel demişti.
You need to log in to post a reply.