çoook önemliii
19 replies · 534 views
kusra bakmayın arkadaşlar epeydir ortalarda yoktum bi kaç sorunum vardı...neyse filmle ilgili olarak sonuçta bu bi kisafilm ve inanılmaz şeyler veremezsin (aslında doğru konuyu yakalarsan olur ama ben bu konu üstüne gitmek istiyorum) bu yüzden yakaladığın küçük bi konunun az cok üstüne gidersin ve bi şeyler vermeye çalışsın.bunun dışında aslıda kısafilm bence (benim için ve genelde ) ego tatminidir.bu yüzden konunun derinliği yada iyi olması çok ta öenmli değil benim için.yani benim hoşuma gittimi? gitti. tamam o zaman sorun yok.
konuyu seyircinin gözüne sokmama meselesine gelince; bi gün bi şekilde bana uzun metrajlı film çekme imkanı verirlerse yapacağım yine bu olurdu yani bunun kisafilmle bi ilgisi yok sadece ben böyle istediğim için böyle
içinde bu kadar çok "ego" ve "ben" bulunduran bir yaraticinin filmin en kilit noktasi için yaratici çözüm bulamamasi da ayrica çok ilginç...
bence bu iş böyle olmaz en iyisi sen oturup kendine neden falan gibi sorular sor sonra zaten herşey kendi kendine gelir. mesela ben sana burdan bir fikir versem sen onu nasıl kullanacağını bilebilecekmisin. yani sana kimse yardım edemez bu ortamda.
1- ben insan üstü bi varlık değilim hepimiz gibi ben de insanım.yani bi yerde takılmam ve çözüm bulamam gayet doğal
2- bu konuyu sinefile açmamamın nedeni sizin vereceğiniz fikri aynen kullanmak değil verdiğiniz fikrin bende çağrışım yapıp farklı bi fikir bulma arayışıdır.sonuç olarak yapacağım iş BENim EGOmu tatmim edecektir.
son olarak bu şekilde polemiğe girmek yerine fikir üretsek.....
biz super bi fikir bulduk, tartışıp fikri daha ileriye ve deneysel bir aşamaya kadar gertirdik. tabi ne kadar deneysel ve özgün oldugu sadece ulasabildiğimiz medyalardan edinebildiğimiz bilgiler ölçüsünde. Ama burada fikri açıklamayacagım. yaza dogru kendimiz çekeriz filmi.istiyorsan prodüksiyona maddi katkıda bulunup egonu bu yolla tatmin edebilirsin. Ayrıca bi insanın sadece egosuna kuş kondurmak için herhangi bi şey yapması bana çok aşşalık gelio. bu ali nur velidedeoğluluk nie yani?
[çalan çırpan eşşek olsun]
You need to log in to post a reply.