"6. His" meselesi
21 replies · 361 views
açıkçası ben filmi çok beğenmedim. ama saygı da duyarım. ayrıca kendinizi yönetmenin yerine koyun ve şöyle düşünün adam bir sahneyi çekerken o sahneyi kendi yarattığı hayalete göre çekiyor yani orada bu hayaleti kim farkeder kim farkedemez, bu hayalet nereden geçer, nerede hayalet olduğunu seyirci anlayabilir nerede anlayamaz. eminim ki bunların hepsini kendine sormuştur çünkü o adamın hayatında o an sadece o film var ve zaten ortada abzürt bir film de yok.
ayrıca ne bileyim atmosferde bizim için de zararlı gazlar var miktar bakımından bize zarar vermiyor. belki işaretlerdeki uzaylılar da yoğun haldeki sudan etkileniyorlardır zaten farkettiyseniz su ile temas edince buharlaşıpta yok olmadı.
ayrıca benim kanaatim gerilimde başarılı olduğu yönde ortada saçma sapan gerilim sahneleri olmuyor. bu arada asmak için erken, delil yetersizliğinden dolayı serbest bırakılması gerek.
iyi de caggins o zaman her filme saygi duyalim...
her yönetmen filmini düsünüyo diye hepsini serbest mi birakicaz?
Ben 6.His konusunda fikir söylemedim sadece argümanini geçersiz buldum.
valla 6.hisse pek bayılmamıştım ama korkunç kötü olduğunu da düşünmüyorum. shalamayan'ın metafizikten fazntaziye uzanana tarzını da oldukça sempatik buluyorum. unbreakable de nefis bir film değildi ancak çizgi roman kilişelerini bu kadar eğlenceli yediren bir adama da sempati duyarım gayri ihtiyari. signs da fena patlamıştır bir sonrakinde bir nebze olsun toparlamalıdır.
bir sonraki için:
http://www.killermovies.com/v/thevillage/
You need to log in to post a reply.