Kurtlar Vadisi
48 replies · 1,346 views
Kurtlar Vadisi
cnbc-e nin dizilerinin alayina inat Kurtlar Vadisi'ni izliyorum...
Mesela son bölümde Çakirin repligine hasta oldum... Kendisini öldürmeye kalkan elemanin önünde kurban edilmesi için Sahin Aga Çakirdan düstur ister ve Çakir söyle konusur.
"Dostlugumuza adaktir...Bismillah Düstur"
hastayim cakir karakterine zaten, polat'i da daha karizma bi oyuncu oynasaydi hic fena olmayacakti, soyle imirzalioglu gibi falan biri.
student wrote:
dil okulu nedeniyle ingilteredeydim bir süredir. yani orda hiç böyle diziler yoktu. söyleyeyim dedim.
forum yöneticilerinden ricam,bir an önce bu arkadaşın ip numarası tespit edilsin ve aramızdan hangi vatandaş bu kuklayı oynatıyorsa ortaya çıksın...
valla iyiden iyiye rahatsız olmaya başladım...
her koye bir deli lazim. zarari yok cocugun.. ama gercekse bu kisilik tanismak isterdim dogrusu...
allaaa yaşadık...
dun yoktu, gecen hafta da evde degildim haberim yok biseyden, n'oldu diziye.
haftaya yeni bölüm
dunku bolum cok mu iyiydi, sarhos oldugum icin bana mi oyle geldi?
valla bir bölümde cigara sarıldı(dumanlı dağın derdi çok olur) bir bölümde adam parçalandı( ölme lan ölme) bir bölümde boğaz kesildi(** ne o lan bu şehrin raconunu sen mi kesiyorsun. --cevap-- hayır seni kesiyorum). bir bölümde bir torbacıya ceza babında onlaraca ecstasy yutturuldu.(tut lan şunun burnunu, boşaltın lan ağzına) **
ne bu abi çükün ucunu gördü mü vajinayı( ki güzel bişeydir ) gördü mü hemen makası çıkartan rtük bu dizi karşısında sessiz kalıyor bişeyler yapacak diye duydum son zamanlarda osman sınav yapamazlar diye açıklamayı patlattı
evet bu bir mafya dizisidir.
--bu arada sansüre bende karşıyım ama çifte standart a daha da karşıyım
söylemek isterim.
bogaz kesme sahnesi sanirim bugune kadar televizyonda gordugum en kanli, en vahsi sahneydi. braveheart'in bogaz kesme sahnesine bile kararti koyduran rtuk boyle bir sahneyi gormezden gelemez.
bu haftaki bolumde pek kapatilacak bisey yoktu ama sezon finalinin yaklasmasindan midir nedir tempo bir hayli yuksekti. dikkat ettim de filmdeki her sahnede, her diyalogda racon kesiliyordu. cakir'in cocuklari ile diyalogunda bile. ama en babasi emniyet mudurunun cakir, polat ve halil'e kestigi racondu.
allah rahmet eylesin, üzüldüm harbiden :)
You need to log in to post a reply.