Skip to content

Kötü Yönetmenler

29 replies · 633 views

ST
Strier
165 posts
May 03, 2004, 12:29 PM#11304

Mustafa Alttanyoklar kötü bir yönetmendir, insan sevgilisini oynatmak için film yapar mı ya! Ayrıca Ağır Roman'da sinemamız adına kaçırılmış fırsatlardan biridir sayesinde...

N@
N@N
135 posts
May 03, 2004, 12:44 PM#11305

Strier wrote:

Başı sonu belli olan hikayeler anlatmıyor belki de beyin sikicilik yapıyor ama sonuçta düşler ve kabuslarda birer hikayedir. Ayrıca bu hikayelerden hiçbiri içi boş hikayeler değil.Film seyrederken insana bu kadar haz veren interaktif hikayeler anlatan ve her seyirciye kendi hikayesini oluşturma şansı verebilen kaç yönetmen var allahaşkına...

benim derdim tamda bu işte. herkese kendi hikayesini oluşturma şansı veriyor.... yani nazi baktığında kendisini aklayacak kadar çok şeyi bir araya getirecek parçalar bulabiliyor. adamın sinemanın nimetlerinden yararlanmasına zerre sözüm yok. evet çok iyi işler de çıkarabilir ama benim derdim hikayesiyle. anlattığı şey öyle bir şey ki her isteyen istediği şeyi çıkarabilir. ve nederdir bilimiyorum ama beyaz porselen bir tabağa bir elma yanına bir çatal kaşık ve tüm bunların çevresinede kocaman bir kare çizdikten sonra altına beşbin dolar fiyat atan ve günümüz aydınını karşısında eşek gibi anırtan tiplerden hiçde farklı değil. ve bu anlamsızlıktan anlam çıkarma çabasıdır. tüm bunları beyazperdenin tartışmalarından teyid edebiliriz.

EV
evil willow
116 posts
May 03, 2004, 01:24 PM#11315

Strier wrote:
Mustafa Alttanyoklar kötü bir yönetmendir, insan sevgilisini oynatmak için film yapar mı ya! Ayrıca Ağır Roman'da sinemamız adına kaçırılmış fırsatlardan biridir sayesinde...

mustafa altıoklar ve sinan çetin çekmesinler artık film

FI
fiction
365 posts
May 03, 2004, 01:26 PM#11316

"david lynch" ten nefret eden anlayıştan nefret ediyorum...

daha ağır konuşurdum ama burası halka açık bir forum... zira "david lynch" benim can damarım oluyor...

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
May 03, 2004, 01:38 PM#11317

fiction wrote:

daha ağır konuşurdum ama burası halka açık bir forum... zira "david lynch" benim can damarım oluyor...

iyi o zaman ben de lynch'ten nefret eden anlayıştan nefret edebilen forum kullanıcısından nefret edeyim...(yuh artık!)

FI
fiction
365 posts
May 03, 2004, 01:43 PM#11318

sen "lynch" ten nefret ederken iyide ben "lynch"ten nefret eden anlayıştan nefret ettiğim zamanmı "yuh" oluyor ...bu benim görüşüm istediğim görüşten nefret etme hakkına sahibim... sen "lynch" ten nefret ediyorsan eyvallah bende senin bu anlayışında nefret edebilirim ...dikkat edersen senden değil senin "lynch" ten nefret eden anlayışından nefret ettim...

ST
Strier
165 posts
May 03, 2004, 02:18 PM#11320

Paul W.S. Anderson. (Soldier, Resident Evil, Mortal kombat...)ve de Jan De Bont

Michael Apted, Michael Bay da favori kötülerim arasında.

Ayrıca Spielberg'in yeteneğini takdir etmekle beraber kendisine kıl olmaktayım

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
May 03, 2004, 03:12 PM#11325

bu tartisma bi yere gitmiycek, iyisi mi bunu birakin. yonetmenlerden konusun.

NO
noway
68 posts
May 03, 2004, 07:58 PM#11331

hemen bi paul verhoeven denen elemanı eklemek istiyorum. ha bi de ridley scott'ı da unutmayalm. anlattıkları şeylere uyuz oluyorum. kabarmış kabarmış kekler. of çok fazla kötü yönetmen var, potansiyeli olan kötülerden mi bahsetsek acaba:)

NO
noway
68 posts
May 03, 2004, 08:00 PM#11332

bi de en kötü yönetmenler dendiğinde ilk sayfada angelopoulos ve lynch adlarını görünce şaşkınlığımı mazur görün, ikisine de taparım o ayrı ama onlara gelene kadar... neyse tabe tartışılır.

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
May 03, 2004, 10:00 PM#11334

verhoeven'e uzanan diller tutulsun, hollow man'dan sonra sesi ç?km?yor epeydir, çok özledim çoook. şöyle bir starship troopers gibi bişeylerle gelse diye dört gözle bekliyorum.

N@
N@N
135 posts
May 04, 2004, 12:03 AM#11337

fiction wrote:

fiction bilmem boşa geldin de mi böyle bir şey diyip kestin ama bende bu ağır konuşacağın insanların içine girdiğimden kendi açıklamamı yapayım bari: senin can damarına bastığım için üzgünüm ama sebepleriyle birlikte bir şeyi açıklamışsam senin alınma gibi bir lüksün yok. yok yani alınırsında bunu kalkıpta beni suçlayıcı bir tavırla söyleyemezsin çünkü sevmiyorum. ve sadece sevmiyorum diyip kesmiyorumda sebeplerini açıklıyorum.
senin en sevdiğin yönetmene kalkıpta ondan nefret ediyorum şeklinde iki kelimelik bir yargı belirtmedim bu nedenle neden seviyorsunu yaz ki bizimde hata yaptığımız bir yer varsa derhal özür dileyelim.
sevgilerimle....

RA
rai
645 posts
May 04, 2004, 02:19 PM#11358

angelopoulos' a uzanan eller kırlsın diyorum. aynı zamanda ridley scott blade runner' la ömür boyu torpillidir yüreğimizde.

FI
fiction
365 posts
May 05, 2004, 07:54 AM#11372

sevgili "N@N" eğer "o varsa ben yokum dedirten oyuncular" topic'ini açıp bakarsan orda "sermest" denilen kişinin 22 mart 2003 saat 19:00 da yazdığı mesajın son paragrafını bi oku derim ondan sonra neden böyle bir tepki verdiğimi anlarsın umarım ....kendi yazdığım mesajıda zaten isim verme gereği duymadan ona yazdım sen üstüne alınma .... tekrar söylüyorum eğer biri "lynch" i sevmiyorsa sevmez beğenmediğini adam gibi söyler ama kalkıpta bi çok kişini hayran olduğu bir yönetmene halka açık bir forumdan "nefret ediyorum " dersen e kardeşim bende senden nefret ediyorum derim ....

CA
caggins
472 posts
May 08, 2004, 07:00 PM#11597

bu ne biçim bir anlayıştır anlayamadım o zaman ben de sana "david the lynch" başlığının tamamını oku derim, bu forumda birinin ben şu yönetmenden ya da vs. den nefret ediyorum deme hakkı olduğu kadar kimsenin de bu forumda yazan birinden nefret ediyorum deme hakkı yoktur. o zaman o kişiye özel mesaj at ve öyle de...

You need to log in to post a reply.