Türkiye Popstarini Seçti
30 replies · 775 views
Türkiye Popstarini Seçti
Her ne kadar yarisma sonuclanmadiysa da, halk eleme turunda elenmis olan Ajdar'i secti. Tüm programlara konuk oldu ve halk "nane sekerini" istiyor diyip sarkisini söyledi. Armagan'in "sen mi popstar olcaksin" deyip eledigi ajdar bugün gerçek bir popstar. iste nane sekeri adli eserin sözleri.
nane nane nane nan na na nane,
nane şekeri, bu ne bahane
şahaneyim ben sundan sana ne...
yıldız düştü gökten,
yürek yandı birden,
unutmadın sen de,unutmadı alem...
nane nane nane nan na na nane...
bu herif bence yaptigi her seyin bilincinde. hayatla, turkiyeyle, populer kulturle... herseyle ama herseyle tasak geciyor. yeni bir mustafa topaloglu bana gore.
iste ben bu acabaya takildim. acabaya daha cok ihtimal veriyorum. cunku bu kadari olamaz gercekten. mustafa topaloglu icin de ajdar icin de gecerli bu. daha bi kac kisi var boyle. hatta cevremde bile cikiyor bazen. bir gun beni hakli cikaracaklarini, neden boyle olduklarina dair bir ipucu vereceklerini umuyorum.
ajdar yaaa. varmı böyle bişey. hani sanat eseri ortaya konduğu dönemi yansıtır falan gibi tezler var ya . buyur işte abi, içinde bulunduğumuz dönemi yansıtan, harika kurgulanmış bir eser. bu amaç doğrultusunda değerlendirildiğinde kusursuza yakın minimalist yapı göze çarpıyor ve bu durum insanı gerçekten acabaya sürüklüyo.
rai wrote:
ajdar yaaa. varmı böyle bişey. hani sanat eseri ortaya konduğu dönemi yansıtır falan gibi tezler var ya . buyur işte abi, içinde bulunduğumuz dönemi yansıtan, harika kurgulanmış bir eser. bu amaç doğrultusunda değerlendirildiğinde kusursuza yakın minimalist yapı göze çarpıyor ve bu durum insanı gerçekten acabaya sürüklüyo.
iste benim takildigim yer de tam burasi. o yuzden herifin cok zeki ve herseyle tasak gecen biir olduguna inaniyorum. ki bu adam hatirladigim kadariyla makine muhendisi zaten. ilk elemelere katildigi programi izlemistim. orada tasak gectigi daha barizdi sanki. hatta juri bile kendileriyle tasak gecildigini anlayip sinirlenmisti ve kovmustu bu adami.
ikisini de pek fazla tanimam ama tanidigim kadarinin da sunu soylememe yettigini dusunuyorum.
ajdar en fazla andy warhol kadar dangalaktir!
abi bir gıdım zeka belirtisi olan bir insan bunları yapabilir mi sizce yapmayın etmeyin güzel kardeşlerim... insanlara bir şeyler yüklenir insanlarda o doğrultuda hareket ederler. kendilerine ait yolları olmadığı için kendilerinden beklenen şekilde davranmak zorundadırlar. Banu alkan için de bu tür şeyler söylendi herkesle dalga geçiyor diye...
yapmayin yahu. süzme aptal bahsettiginiz sahsiyetler. aptallik bedava diye kapis kapis almislar. seversiniz, begenirsiniz, sizin icin anlami vardir anlarim ama zorlama anlamlar da yuklemeyelim..
Last edited: Jan 13, 2004, 08:22 AM (1)
Dışişleri bakanlığı müsteşarlığından yapılan açıklamayla magazin dünyasında yer yerinden oynadı...
Kod adı Ajdar olarak tespit edilen şahsın Cia tarafından Türkiye'ye kaçak yollarla sokulduğu ortaya çıktı.Asıl ismi Tarık El Aziz olan bu şahsiyetin 1988 yılında filistin kurtuluş örgütünün doğu karargahında iki ay eğitim aldığı ve 93 yılında papa'ya suikast girişiminde bulunacağı sırada son anda yakalandığı ortaya çıktı.Bu olayın ardından Cia tarafından New Orleans'ta Hampster kasabasında saklanan Ajdar güzel şarkı söyleme yeteneğinin farkedilmesi üzerine 2002 yılının haziran ayında gizlice türkiyeye getirildi.Bu süreçten sonra popstar yarışmasına katılan ajdar pop müziğin star oğlu starı olmak için çaba göstermeye başladı.2005 yılında eğer farkedilmeseydi ajdarın taksim meydanında vereceği konserle yüz bin kişiyi intihara sürükleme amacında olduğu belirlendi...
tabii canım ajdar herşeyin farkında dangalak diyenler yanılıyor bir kere...
dün bir arkadas anlatti. taksimde ajdari görmüsler. "ajdar abi nooolur naneyi söyle diye yakasina yapismislar. israri gören diger insanlar da etrafta toplanmis. ajdar zorda kalmis. bakin arkadaslar, naneyi söylüyorum sonra dagiliyosunuz demis. bir güzel sokakta naneyi söylemis... millet de tam gaz izlemis... fanatik grup naneyi dinleyince dagilmis."
You need to log in to post a reply.