Türkiye Popstarini Seçti
30 replies · 775 views
Ajdar kaçıncı olmuştu hıı, tamaaam, kaçıncı haftada elendi onu da koy üstüne, şarkı da kaç kere nane diyor? tamaaam anladınız siz anladınııız...
mediazazen wrote:
Ajdar kaçıncı olmuştu hıı, tamaaam, kaçıncı haftada elendi onu da koy üstüne, şarkı da kaç kere nane diyor? tamaaam anladınız siz anladınııız...
yaw anlayamadım pek ama... nası yapsak ki?
ya tabi izafi bir mesele. ama benim kisisel fikrim 3 oldugu yonunde. yani halk bunu istiyor anliyormusun, e bu durumda noluyor? 3 tabi. yani bak simdi baska bir ornekle aciklayayim. 80 darbesinde kac pasa vardi toplam : 5 , cikar 80 den: 75, bol 25'e : 3. iste bu yuzden halkin popstar tercihine saygi duymak lazim.
o sizin kendi guzelliginiz efem ne demek. bendeniz menapozdayim da uzerinize afiyet. ondan oluyor butun bunlar tahminim. :) bu kadar geyikten sonra ust makamlardan buyukelcilik kanaliyla bir nota alirmisim gibi de gelmiyor degil ya du bakalim hayirlisi.
Yeni Bir Kisisel Gelisim Kitabi Best Sellerlar Listesinde bir Numara...
3 MUCIZESI
YAZAR: Jon Irenicus
ARKA KAPAK: Contemporary Music Management alaninda devrim yaratan 3 Mucizesi adli kitapta, ünlü kisisel gelisim uzmani Sir Irenicus, starlik müessesesinde yepyeni bir cigir açan Ajdar'in sirrini 3 rakami etrafinda dönerek, en yalin biçimiyle anlatiyor. Helal Olsun.
kim bu ajdar beaa her yerde adının duyuyorum ama kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim bile yok :|
değişik bir nane
You need to log in to post a reply.