Uğur Yücel
30 replies · 596 views
Herkezin aynı fikirde olmasına çok şaşırdım.Hepiniz pek bi beğenmişsiniz diziyi ben ne diziyi beğendim ne de Uğur Yücel'in bu dizide ki oyunculuğunu.Sanki zorla oynatılıyormuş gibi bir his uyandırıyo bende.taylan biraderler yönetiyordu herhalde diziyi hiç ama hiç beğenmedim tamam diyaloglar çok iyi ama hepsi bu.Bu arada yanlış anlamayın Uğur Yücel bende pek beğenirim ama bu dizide değil.
e zaten karakter fazla sosyal olmayan,insan ilişkileri çok kuvvetli olmayan biri. Yani bu durumda sana zorla oynatılıyormuş gibi gelmesi doğal,çünkü zaten hep kendi içinde birşeyler oluyor ve zorda kalınc a konuşuyor dikkkat ettiysen insanlar ne düşündüğüne ne yapacağına dair ağzından zorla laf alıyolar.
hayir yonetmenler bir suredir taylan biraderler. jenerikte de gorebilirsin.
ayrica shattimento'nun tespiti cok basarili. ugur yucel konusurken geriliyor, bu her halinden belli oluyor ve bence karaktere cok uyuyor.
yojimbo wrote:
tabii.
dizinin yonetmenleri, türkiye'nin medar-i iftiharlari Taylan biraderler.
ilk bolumlerini ugur yucel yonetmisti.
pilot bölüm yani bizde ki ilk bölümü ve onun arkasından gelen birkaçını ugur yücel yönetti. sonra taylanlara geçti. mesela ikiz tepeler'in her epizodunu d.lynch yönetmemiştir ama bu ikiz tepeler'in david lynch procesi olduğu gerçeğini değiştirmez. arada bir yükü hafifletmek için taşeron firmaya iş verilir, ona benziyor. yani ilk bölümler ve son bölümler arasında bir stil farklılığı sezebiliyor musunuz?
ugur yücelin yönettigi bölümler zati dizimizi ve karakterlerimizi taniyalim bölümleriydi...
imirzalıoğlu ile vuruştuğu söyleniyor, doğru mu acep.
sen napican bunun cevabini. gecin efendim bu muhabetleri. ozellikle ugur yucel bu tip tabirleri hak etmiyor. cok ayip oluyor.
Martin Mystere wrote:
sen napican bunun cevabini. gecin efendim bu muhabetleri. ozellikle ugur yucel bu tip tabirleri hak etmiyor. cok ayip oluyor.
size ne adamın özel haytından vurdurur vurur ya da karşı cinse vurur vurdurur. kombinasyonlar çogaltılabilir
benimkisi merak sadece..
You need to log in to post a reply.