Avrupa Yakası
28 replies · 1,139 views
bu haftaki metropol kadını tanımlamaları çok güzeldi. lakin bizim nişantaşı-etiler hattımız daha fason aslında. ama yine fena baskın yediler. umarım hallerini kendileri de izleyip öyle olduklarını farkederler. yoksa bir akşam vakti katanayla osmanbey kavşağından koşarak dalacam nişantaşı, teşvikiye falan...
dunku bolum gercekten cok basariliydi.. cok guldum.
bu arada ben bu dizinin cok faydali da oldugunu dusunmeye basladim. mesela "oha falan oldum" gibi ucube cumleler, o kofti yasamlar vs.. teshir edilerek aslinda bir baska anlamda tedavulden kaldiriyor. bu konusma ve yasama bicimlerini icine sindirerek kullananlari karikaturize ederek etkisiz hale getiriyor bir anlamda.. ne dersiniz? bi konuşalim.
Strier wrote:
Sağlam bir olay örgüsü kurarlarsa seyredilmeye devam eder, ama bu şekilde skeçler halinde giderse ve her bölümde güdük bir hikaye olursa Ata DEmirer'de kurtaramaz bu diziyi diye düşünüyorum.
Son iki bölümdür skeçler halinde gitmekten vazgeçtiler ve devamlılık üst düzeye çıktı, takdir etmek lazım
Ama öte yandan son bir kaç bölümdür Ata Demirel batırmaya başladı, örneğin clubber durumu ile top durumu arasında hiç bir fark yoktu - konuşma mimik vs- sadece kıyafet değişikti. Fazla mı büyütmüşüm gözümde?
yaw hayatımda coupling'in inferno ve jane and the truth snake bölümleri, tatlı hayat ın 2 sene önceki bölümleri hariç hiç bir diziyi izlerken bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. hem çarşamba izledim hem de cuma tekrarını izledim. öldüm gülmekten yaaa. hatta annem bile fazla yapmacık bulur komedi dizilerini o bile gülmekten ölüyo. harikulade yaaa. her karakter süper. ama en çok (ata yla gülse hariç ) selini seviyorumm. ohaaa kal falan oluyorum onu izlerken. :P
ruh cagirma bolumu gercekten cok komikti. yerli bir sitkomda rastlamadigim kadar cetrefilli bir olay orgusu vardi. espiriler cok yerindeydi. sululuk yapmadan guzel espiriler yapilabilecegini gosteriyor dizi. helal olsun.
Avrupa Yakası : Bir Demet Tiyatro 2
"Avrupa Yakası" dizisinin "Bir Demet Tiyatro" gibi olduğunu düşünüyorum."Mahallenin Muhtarları" , "Perihan Abla"nın devamı gibiydi.Yıllarca Kandemir Konduk tarzından kurtulamamıştık."Avrupa Yakası" da "Bir Demet Tiyatro"nun devamı gibi.Yılmaz Erdoğan tarzından da yıllarca kurtulamayacağız gibi görünüyor.
Belki ben yanlış düşünüyorum.Ama bu dizi de beni bunaltmaya başladı.Hep aynı kişiler.Aynı espriler....
walla ben son bölümünde yie güldüm. özellikle de aslI ve Volkan In para toplamak için sürünmeleri komikti...(çilekli Tarrrt....) bi de avrupa birlii ile ilgili bölümden sonra ertesi günkü GünaydIn'da sn. Yüksel Aytug milleti kötü etkileyebilir yazdI ya daha ne diyim ben... ;)
walla ben son bölümünde yie güldüm. özellikle de aslI ve Volkan In para toplamak için sürünmeleri komikti...(çilekli Tarrrt....) bi de avrupa birlii ile ilgili bölümden sonra ertesi günkü GünaydIn'da sn. Yüksel Aytug milleti kötü etkileyebilir yazdI ya daha ne diyim ben... ;)
You need to log in to post a reply.