bir istanbul yalanı!
43 replies · 1,210 views
adamım bence iki tarafta yavaş yavaş yere bıraksa daha iyi olur.
birşey söylüycem.kurtlar vadisini bitireceklermiş zaten bazı bölümleri bize yakın yerlerde çekiliyor.neden dizinin bitmemesi için kampanya falan yapmıyorsunuz bim ile uğraşmaktan daha iyi olur.
evet ya.
Neye söylenecek hep birey vardır ama madem kısa keselim uzamasın diyorsunuz öyle olsun.
Bu arada kurtlar vadiinin bir bölümünü baştan sona izlemişliğim yok, attığım mesajlara bakılıra kurtlar vadisini izleyin daha iyi demişliğim de yok. Her şey bir arkadaşın ben reytinglere bakarım, reytingler iyi ise İstanbul Masalı da iyidir manalı bir mesaj atmaı ile başladı, ben de madem reytinge bakarsın aıl izlemen gereken diğer diziler, bundan çok reyting alanları var çünkü demiştim.
Neyse en azından şöyle izlenme oranlarına bakmadan kimse konuşmaz artık.
ratingler iyiyse o program da iyidir soylemi bu forumun tabiatına ters bi kere.
titanik de en iyi film o zaman.
bir filmin gişe hasılatı çoksa o film iyidir demek gibi bişey bu
rating konusunu darkside açtı ben ona cevap vermiştim.bakarsanız görürsünüz.rating o kadar önemli değil ama reklamcıların ilk baktıkları olay reklamlar.maleasef rating meselesi taş çatlasın 1milyon kişiye bağlı olarak gelişen bir olay.titanic konusuna bende katılıyorum.çok baymıştı o film.allahtan sinemada seyretmedim.
Yorumsuz
darkside wrote:
kardesim calıntı mı bilmem ama kurtlar vadisi gibi dandik diziden iyi oldugu kesin... bi de kardesim iyi rating alıyo, ben ona bakarım
You need to log in to post a reply.