Vizyondaki filmler ve yorumlarınız
43 replies · 1,430 views
The Day After Tomorrow
**The Day After Tomorrow **
Yine tehlikenin sınırlı sayıda adam tarafından farkedilmesi ve uyarıların dikkate alınmaması sonucu binlerce insanın heba olması ,yine amerikan odaklı olması,o kadar meteo kuruluşunun ve uydunun bu tehlikeyi bir türlü görmemesi,donnie darko rolünün tekrarı,vertical limit ipi kesiyorum muhabbeti artık sıkmaya başladı.
Secret window
Secret Window
Film fena değil. Tek satır bişi yazsam filmin sonu ortaya çıkar
seyretmenin anlamı kalmaz.
Saints and soldiers
Saints and soldiers
Sahneler ve renkler açısından Private ryan ve Band of brothers'ın doğal uzantısı gibi duran ama savaşın yanına korku-gerilim serpiştirilmesi ile ortaya çıkmış bir film.Türkiyede gösterildi mi bilmiyorum.The bunker ve below ile aynı türden.
1944 yılının aralık ayında almanlar ellerinde kalan tüm güç ile müttefik güçlerini bölmek için 3000 zırhlı araç ile ardenlerden ingiliz kanalına doğru saldırıya geçerler.Bu savaşın adı Battle of bulge olarak tarihe geçmiştir.Amerikan kuvvetlerini noel arifesinde gafil avlayan almanlar onları esir alıp geri çekilmeye zorlarlar.Bu esnada bir ss birliği esir almış olduğu amerikan birliğini (cenevre anlaşmasına rağmen) infaz eder.
Filmin konusu bu noktadan başlıyor. Amerikan birliğinin kurtulan elemanlarının kendi hatlarına dönme çabasını ve savaşın insan üzerindeki etkisini anlatıyor.
(Gerçekte ise bu birlikten kurtulan olmamıştır.ikinci bir u571 vakası)
In Enemy Hands
In Enemy Hands
Biraz Das boot,biraz u571 karıştırıp elde edilen bir film.
Muhtevasında 2 Alman bir amerikan denizaltısı bir amerikan destroyeri,bulaşıcı hastalık barındıran bu film denizaltı sevenleri bir miktar memnun edecek düzeyde.Yalnız filmin başında amerikan denizaltısının batıp kurtulanların alman denizaltısına çıktıkları sahne kesildiği için amerikalıları bir kendi gemilerinde bir sonraki planda ise alman gemisinde görünce biraz şaşırdım.Belki benim seyrettiğim versiyon böyledir.
Bad Santa
Bad Santa
Billy Bob Thornton gündüz Noel baba gece hırsızı oynuyor.Acayip küfrediyor.Çocuklar ile arası bir harika :D .Tv filmi kalitesinde bir komedi filmi.
The Chronicles of Riddick Dark Fury-Anime
The Chronicles of Riddick Dark Fury-Anime
Tek bir bölümden oluşan 30 dklık anime.Vin diesel kendini seslendirmiş.
Pitch Black'in devamında gezegenden küçük bir mekikle ayrıldıktan sonraki gelişen olaylar filmin konusu.
Bir kısmı oynuyor ,bazıları türkiyede vizyona girmeyecek ancak vcd yada dvd olarak izlenecek,diğerleride yaz sonuna kadar girecek
Türkiyede değilde gavur vizyonundan sinemayı takip ettiğimizden böle oluyo
Statement
Statement
Aralık 2003 te amerikada oynamış türkiye macerası nedir bilmiyorum.
Fransanın alman işgali altında bulunduğu 1944'te alman komutası altında çalışan fransız polisi mensubu Pierre Brossard (michael caine), 7 yahudinin idamından sorumludur.1990'lar fransasında kilise ve yerel polis tarafından korunarak kaçak bir hayat yaşamaktadır.İzini süren bir suikastçinin saldırısına uğrar ve onu öldürür.Suikastçinin üstünden kendi idam fermanını açıklayan bir belge çıkar.Brossard, kimliğinin açığa çıktığını anlayıp kaçmaya başlar.
Crimson rivers tadında olan , Charlotte Rampling'in de rol aldığı film Fransanın tarihinden gelen bir takım sorunları ve kilise,polis,ordu,siyasetçiler arasında ki karışık ilişkileri içeriyor.Orta kalite bir yapım.
Last edited: Jul 08, 2004, 08:34 AM (3)
Dawn Of The Dead
geçenlerde seyrettim çok iyi bir film olmuş ...özellikle final kısmı çok harikaydı her şey bitti zannederken el kamerasıyla çekilmiş görüntüler harikaydı ...filmi izlemeyenlere tavsiyem sakın film bitti diye kalkmasınlar çünkü yönetmen jeneriğe çok sürpriz şeyler saklamış....hemen ardından şans eseri bulduğum "romero" nun ölü üçlemesinin son filmi "day of the dead" i seyrettim diğer iki filme nazaran daha zayıf bir film ama şiddet açısından en sert film özellikle sonlara doğru zombilerin askerlere saldırdığı sahneler biraz midenizi zorluyor.....
HellBoy
Hellboy
Bütün LXG ve Vanhelsingciler sonunda doğru düzgün bişi seyredebilecekler.
Hellboy yakıyor.Muhteşem.
Stepford Kadınları:
Seksenli yıllarda TRT'deki pazar sabahı sinemaları lezzetinde, izleseniz çok baymıyor ama kaçırsanız da keşke dedirtmiyor.
Hayatın Benim;
Poliseye türü sevenler için izlenebilir seviyede bir film, Angelica hayranları ise kaçırmasın...
You need to log in to post a reply.