şu aralar çıkan güzel/kötü reklamlar?
107 replies · 2,513 views
özgür kızın yeni reklamı.....inanılmaz iğrenç bir reklam reklamda her şey o kadar iğrençki düzgün olan bir şey yok reklamdaki "keçi" bile iğrenç... 4.5 yıllık hazırkat abonesi olmazsan kesinlikle iptal ettirirdim aboneliği...bir reklam insanda bu kadar kusma ve "tv" ye tükürme isteği uyandırırımı bilmiyorum...üç kelimeyle b.ktan b.ktan b.ktan...
ata demirerin oynadığı vestel reklamı ise son dönemlerde izlediğim en iyi yerli reklamlardan biri... yalnız biraz uzun ,ama "ata demirer " mimikleri ile reklamı izlenir kılıyor...
bu arada konu dışı olcak ama yabancı reklam olması vesilesiyle... "henry" nin oynadığı yeni "nike" reklamı yine önceki reklam gibi harika ..."nike " ardarda reklam başyapıtları çekmeye devam ediyor...birde bir kaç ay önce gösterilen "T-MAC"in oynadığı "adidas" reklamı hayatımda izlediğim enh iyi reklamlardan biridir...
ben bu ata demirer'in oynadııı reklamı hiç tutmadım,adamın ününden yararlanıp biyere ulaşmaya çalışıyolar ama bakalım sonunu nereye bağlıycaklar da ben gülmüyorum arayınca da bi sürü yanlışlık buluyosun uraşmaya değmez.
Bi de PUSULA koç grubu. abi naaaapptınız yaaa!!!!!! hayır o kadar çekim o kadar insan emeği ekipman,belli çok çaba harcandığı çekim ekibinin de eline sağlık güsel çekmişler ama yaaaaa bu kadar saçma bi iş için bu kadar masraf ,ekip,ekipman,her gördüümde içim acıyo,nefes alamıyorum.
shattimento wrote:
Bi de PUSULA koç grubu. abi naaaapptınız yaaa!!!!!! hayır o kadar çekim o kadar insan emeği ekipman,belli çok çaba harcandığı çekim ekibinin de eline sağlık güsel çekmişler ama yaaaaa bu kadar saçma bi iş için bu kadar masraf ,ekip,ekipman,her gördüümde içim acıyo,nefes alamıyorum.
bir de o kadar masraf ve tantanadan sonra reklamın ne anlatmak istediğini kavrayabilsem...
hah işte benim sorunum da o zaten.
ne diyosunuz,ya neee diyoooosunuuuuuzzzz! diye bağırasım geliyo.
shattimento senin çok ilginç bir üslubun var,bağırmanı sanki kulaklarımda duydum az evvel...
pusula reklamını kendi adıma söylemeliyim ki beğendim...aslında çok da anlaşılır bir reklam ya da bir tek bana öyle geliyor...
şu günlerde iyice tırmanan alışveriş manyaklığını güzel resmetmişler bence...pusula ya gelin biz sizin harcamalarınızı yönlendirelim abuk sabuk şeyler yapmayın diyor adamlar...
ya tamam anladık bu kadarını da resmedilmesi,fikir olarak anlasılır gelmedi, ironik olmuş diyoruz da geneli düşünürsek anlamayan bi sürü insan var dışarıda...
ilk seferinde anlamadığımı da itiraf edeyim. reklamlar genelde dikkatsizce göz ucuyla seyredilen şeyler mesajı bağırmazsanız zor anlaşılıyor.
devam filmi olacak mı çok merak ediyorum,tabi tüm bütçeyi bu işe harcamadılarsa.
levent kırca'nın bi skecinde ev hanımı ucun olduğu için bi kamyon lastiği alıp salonun ortasına koyuyodu. bu da biraz ona benziyor. tüketim manyaklığı, ya da bonus kazandıran taksitli alışveriş kartı manyaklığı daha güzel resmedilebilirdi, en azından daha orjinal bi şekilde olabilirdi. bu olmamış.
fiction wrote:
özgür kızın yeni reklamı.....inanılmaz iğrenç bir reklam reklamda her şey o kadar iğrençki düzgün olan bir şey yok reklamdaki "keçi" bile iğrenç... 4.5 yıllık hazırkat abonesi olmazsan kesinlikle iptal ettirirdim aboneliği...bir reklam insanda bu kadar kusma ve "tv" ye tükürme isteği uyandırırımı bilmiyorum...üç kelimeyle b.ktan b.ktan b.ktan...
bir ara pardesülüler, paltolular diye bir şey vardı.. n'oldu onun sonu? bilen var mı? öyle bıraktılar sanırım.
onun sonunu yine dahiyane bir düşünce ile vcd olarak satışa çıkardılar.
"yani bakın pazarlama da da bu noktadayız bir şeyin etinden ,sütünden, yününden faydalanmadan bırakmayız" gözü dönmüş pazarlamacı mantığı ile ...
http://users.pandora.be/deniz/cmylmz\_doritos.wmv
böyle de bişey var, mutlaka izleyin.
sermest wrote:
Bu arada Vestel'in Veysel faciasını Sinan Çetin yönetmiş...
Hiç ama hiç şaşırmadım...
çok da kötü bi reklam değil aslında hatta ilk seyrettiğimde beğenmiştim...ama daha sonra seyrettikçe sıkmaya başladı ..."ata demirer " gibi çok iyi bir komedyeni kullanamamışlar ne yazıkki ...yinede senin kadar facia bulmadım ama kesinlikle daha iyi olabilirdi...
Paranoidandroid'e aynen katılıyorum.
You need to log in to post a reply.