şu aralar çıkan güzel/kötü reklamlar?
107 replies · 2,513 views
ya nedir o Cola Turka ve Coca Cola reklamlarının durumu?
Bu arada bence Isuzu reklamı çok iyi.
O reklamın türkiye çapında 18-29 yaş arası genel beğeni durumu %82.
rakamlar bu kadar yüksek oldukça bizim gibi azınlıkların bu tür reklamlarla başı belada.
markayı unuttum,ama o bebek bezi reklamında(animasyon olan) şarkı söleyen bebeklerrrrr(bak şarkıyı da unuttum-bi serdar ortaç seysi galiba)........ televizyonu kırmamak için zor tuttum kendimiiii.rezalet yaaa rezillll ötesiii rezilll
Molfiks miydi neydi..Sütaş meyvelli'den beter.
sütaş meyveliye laf yok. güzel müzik, güzel görüntüler. klip tadında.
Bu benim şahsi görüşümdür.Tecavüz etmemek gerektiği kanısındayım.
???
bi de coca cola ramazan-italyan filmi tatında// iyi çekmişlerr. hani müzik renkler falan bu tadı vermek için zorlamışlar ama napiim seviyorum işte
Pumpkin King wrote:
sütaş meyveliye laf yok. güzel müzik, güzel görüntüler. klip tadında.
Şuna,buna laf yok demek olmaz şimdi.''Laf yok'' sözü, görüşünün doğruluğu tartışılamaz hissiyatı yaratıyor,en azından ben böyle algılıyorum.Dolasıyla bu bir şahsi görüş olmaktan çıkıyor.Neyse,bunun konuya bir yararı yok tabii,o yüzden boşverelim.
Efendim ben bi de Burger King'in Ramazan Şerefine çıkarttığı Sultan Menüsü reklamına bayıldım.İllustrasyonlar çok hoş,ayrıca reklamın sonunda ağızdan ateş üfleme iyi olmuş.Menüdeki Çikolata kaplı Saray Sarma bir harika buarada.
ya Coca Cola ramazan ile Kola Turka reklamlarında ki benzerliği kastetmiştim ben ne bu rezalet derken.
Burger King menüsü yine geçen seferki gibi pastırmalı mı? Ya şöyle bir düşündüm de Burger King yemeyeli epey bir zaman olmuş, 9-10 aydan fazla yani... En son yine bir ramazan menüsü yediğimi hatırlıyorum ama o baklava cevizliydi.
Yok bu seferki sucuklu :)
You need to log in to post a reply.