şu aralar çıkan güzel/kötü reklamlar?
107 replies · 2,513 views
Doritos'un yeni reklamı;Cem Yılmaz'ın Doritos yiyen halkı tek tek tanıtıp,''reklam mı bu kardeşim'' diye bağırıp çağırması sonra da beyaz bi atkı takıp ''you can realizee'' diye bi şarkı söylemesi..baya güldüm bu reklama.
var evet
triyandafilisus wrote:
bu arada öyle bi şarkı var mı?
var evet hem de iki şarkı var hatta onları sen de çok iyi biliyorsun:
1-Heal The World 'ün "There are people dying ... if you care enough for the living..." kısmı denktir "When you just dream about it, i can see it in your eyes. -aynı melodi farklı akorla tekrar- when you feel that you can do it, you can easily realise"
2-Let It Be 'nin "Let it beee, let it beee, let it beeee, let it beee" kısmı denktir "you can easily, you can easily, you can easily, you can easily..."
Cem Yılmaz 'ın bestesi (!) pop müziğin en başarılı şarkılarından ikisinin birleşiminden oluşuyor: 1- Heal The World/Michael Jackson 2-Let It Be /Beatles
Bir nevi metamorfoz...:)
Last edited: Jan 21, 2005, 08:59 PM (1)
Re: var evet
fee_destina wrote:
triyandafilisus wrote:
bu arada öyle bi şarkı var mı?var evet hem de iki şarkı var hatta onları sen de çok iyi biliyorsun:
1-Heal The World 'ün "There are people dying ... if you care enough for the living..." kısmı denktir "When you just dream about it, i can see it in your eyes. -aynı melodi farklı akorla tekrar- when you feel that you can do it, you can easily realise"
2-Let It Be 'nin "Let it beee, let it beee, let it beeee, let it beee" kısmı denktir "you can easily, you can easily, you can easily, you can easily..."
Cem Yılmaz 'ın bestesi (!) pop müziğin en başarılı şarkılarından ikisinin birleşiminden oluşuyor: 1- Heal The World/Michael Jackson 2-Let It Be /Beatles
aklim nerde benim yaa! Sarkinin tanidik gelmesini garipsemistim bi de :)
çok sevdim ben de son zamanlarda izlediklerimin en iyisi bir de biz de yayinlanmayan bir ''Audi'' reklami var onu da görmenizi tavsiye ederim kesinlikle.
Citroen reklami ile ilgili olarak ayrintilar:http://www.carpages.co.uk/citroen/citroen\_c4\_13\_11\_04.asp?switched=on&echo=676400003
istikbal'in miydi hani, millet yataktan kalkıyoda yatak sonradan görünüyo, çocuklar zıplıyo, zıpladıkarı koltuksonradan ortaya çıkıyo, adam elini atıyo da kitaplık sonradan görünüyo. estetik geldi bana.
bu arada citroenimizle birlikte bizi de zıplıyoruz televizyon karşısında :) pek bi eğlenceli
beko reklamı dün gece pack shot'taydı yarı uyur yarı uyanık seyrettim
bu arada sürekli gösterildiği için asap kısmımı berbat etmiş bir reklama değinmek istiyorum. casper laptop reklamı çok cins bi şey üstelik kız, ekranı ters çevirip (sevgilisi görsün diye) seni seviyorum yazıyor ama yine de adama ters veriyor aygıtı. Sinir oluyorum sinir! :x
You need to log in to post a reply.