Lanet olası yerli diziler..
37 replies · 631 views
Bugun saat 8 gibi kanal 6'da "Generations (Hayat Agaci)" dizisinin sonlarina denk geldim. 25 li yaslarinda olanlar cok iyi bilirler bu diziyi. Sam Whitmore (Kelly Rutherford) az yuregini hoplatmamistir ergenlige yeni adim atmakta olan bizlerin. Kendisini yillar sonra Scream 3'te ve CNBC-E'deki bi dizide gorebilsek de rollerinin kisaligi yuzunden doyamamistik. Neyse kanal 6 sagolsun. Hadi millet ekran basina...
Bu arada kanal 6'nin eski dizilerin tekrari konusunda oncu olmasini diliyorum. CNBC-E'ye cok mail attim bu konuda bi cevap alamadim. "V (Ziyaretciler), Atlantisden Gelen Adam, Maya adindaki uzayli hatunun oynadigi bilim-kurgu, Star Trek" gibi dizilerin de tekrarini sabirsizlikla bekliyoruz.
generations dizisi sam in varlığı ile çekilen bi soap operaydı.. soap opera desemde bu dizde herşey var.. aşk seks macera mayhem.. ne istersen vakti zamanında kanal d tekarrını vermişti.. bu 3. posta ama olsun yine süper olmuş kanal 6 teşşekürler.. bir de sam müjde çoraplarının reklamı için türkiye gelmişti.. sutun bacaklar karşısında bir kez daha saygıyla eğilmek isterim...
visitors tekrar yayınlansa harika olur.. fare obur yaratıkları severim..
dopey wrote:
visitors tekrar yayınlansa harika olur.. fare obur yaratıkları severim..
vistors cnbc-e'ye yakisir derim ben de. orayi mail bombardimanina davet ediyorum. olmadi trt arsivinde kesin vardir. oraya da yazabiliriz. izleyici@cnbc-e.com e-mail adresi.. ben yazdım bile..
star terk i tgrt tekrarlıyodu bi zamanlar gerçekten çok özledim.
ayrıca twilight zone u o kadar çok isterirm ki trt den pek bi süper olur ha keza visitors a da aynen katılıyorum.
ben highlander ı da pek bi severdim geçen sene kaldırılan. bari gece 3 - 4 bunları verseler.
asıl komik olanı bu lanet dizi furyası içinde steven segal i bile özler olmam. nerde kardeşim tango ve cash dir son izci dir eğlencelik aksiyon filmleri. bruce willis e mail atıcam kapsın silahını gelsin el koysun şu duruma tv de onun olması gereken saatte bi sürü abuk şey var nefret ettim.
DalamarTheDark wrote:
ayrıca twilight zone u o kadar çok isterirm ki...
Ben onu nasil unutmusum!
ekmek teknesi eğlenceli, peki hürrem sultan ne kardeşimmmmm! gergen bergenden dadı formatlı padişah zevcesi, külliyen yanlış tarihi bilgiler, yaymış yatmış sanat yönetmeni, gerçekten cennet yurdumda tarihi dizi veya film çekmeye kalkanı tehditle caydırmak lazım dedirtiyor insana.
zalim bence neyazıkki üzülerek söylüyorum hatta kan ağlıyorum iş yapar. çünkü bu memeleketteki mahsun sever potansiyali azımsanacak gibi değil. fragmanından anladığım kadarıylada o kitleyi tatmin edebilecek bir yapıya sahip. ama ben alışama imkanı yok alışamam. mahsunu kapıma kapıcı yapmam ben. ve adam bildiğim en karizmatik mesleklerden birini canladıracak. hadi ordan ooşşşt köpek çaaaaşşşş. otur bakım yerine.
zalımın ilk bölümünü izledim hamdolsun. mahsunu fasonlar padişahı ilan ediyorum. en komik tarafı seslendirme meselesiydi. tok bir ses tonu ve istanbul ağzıyla konuşan mahsunun artık tvde başka bir şekilde konuşmaması ve şarkı falan söylememesi lasım. nitekim mahsun olduğu anlaşılmıyor. ben o ezik ses tonunu istiyorum kardeşim.
ayrıca dünyanın gelmiş geçmiş en beceriksiz kiralık katiliyle karşı karşıyayız.
zalim igrenc bi dizi. ekranlardaki en kotu dizi diyebilirim. ilk bolum oldugu icin disimi siktik ve sonuna kadar izleyim dedim. bulutbey'den daha berbat biseydi. yazanlar en az bir kere leon'u izlemis olsaydi keske diye dusunuyorum. daha fazla yazamiycam. cok kotu. merak falan edip vaktinizi harcamayin.
diziyi belki de siz sinefillere yazmamislardir.. ne dersiniz? hedef kitle hesaaabııı! ;-)
aslında ben bazı dizileri salakça olsalar dahi severek izliyorum. ;) mesela "biz size aşık olduk, yarım elma" gibi. özellikle takip ettiğim sadece cnbc-e dizileri... bağımlılık mı yapıyorlar ne? ama yine de zaman geçirmek için hoş. üzerlerine çok fazla sosyolojik ya da psikolojik yorumlar da yüklemiyorum. ;)
tahammül dahi edemediğim bazı diziler de var tabii. örneğin çocuklar duymasın bööğğğ
You need to log in to post a reply.