Denizcan Yüzgül
Locked45 replies · 2,481 views
Jon Irenicus wrote:
ayrica tatli su kurnazligi yapana kadar adminlerin bu topicteki mesajlarina bir goz atsa belki ironiyi yakalayip ip ve e mail goruntuleme yetkisi olan her sahsin durumun farkinda oldugunu kavrardi. keske su duruma dusmeden erken uyanip da son vereymis kendine duzdugu methiyelere.
evet. ben de aynen katiliyorum. ayrica bu vesile ile belirtmek isterim ki irenicus gerek uslubu, gerekse etrafina isik sacan yapisi ile benim foruma ve hayata bakis acimi degistirdi. jon gonderdigin fotolarin icin de ayrica tesekkur etmek isterim gercekten inanilmaz yakisikliymissin. bir yerlerde soylesin falan varmi, dinlemek, notlar almak, sayende fenafillaha ermek isterim. cok cok tesekkurler, adminlere iyi calismalar.
deha ile aptallik arasinda ince bir cizgi vardir bilir misin denizcan? durdugun yeri bir daha kontrol et. maalesef...
simdi bir isik yili uzaga git ve donmek icin ıslığımı bekle..
n
ya şimdi ne desem olayı size algılatamaz. çünkü zaten bi kütledir varmış içinizde beslenen oda su yüzüne çıktı.
okulların kapanmasına yakın e-mail hesabımda benden bağımsız hareketler oluyordu. e-mailimin şifresini çoğu arkdşım bilir. bu bir şaka desem olayı abartmış,komplo desem arkadaşımdan böyle birşey ummam.
daha doğru düzgün konuşursanız olayları bilmeden sevinirim. Bu başlık burada dursun herkes okusun ve ne kadar resil biri olduğumu düşünsünler. ama bu mesajlar (baya uzun zamandır) bana ait değil.
sinefil bu kadar altta tuttuğu bir adamı oyabilmek için ne kadar çok çabalıyormuşta haberimiz yokmuş meğersem. bekliyorum yeni saldırıları.
!!!
ya şu yazı beni biraz deli etti bu arada;
deha ile aptallik arasinda ince bir cizgi vardir bilir misin denizcan? durdugun yeri bir daha kontrol et. maalesef...
simdi bir isik yili uzaga git ve donmek icin ıslığımı bekle..
ya martin, ilk olarak bu lafı söyleyebilecek yüzü nerden buluyorsun, iki hayat denen somut zaman içerisinde birşeyler yapmayı densene. yoksa sendemi şu saldıranlar gibi hayatlarını internet ortamında yeşerten sanal aktivistlerdensin?
ya arkadaşlar, saldıranlara değil sözlerim, bu yazıları okuyup ta yargısız infaza kalkışabilecek olan arkadaşlar. yukarıda bahsi geçen konunun yaratıcısı ben değilim, şifremin kollektif amaçlı kullanımı mı yoksa bir çalıntı şifremi, şu anda bu yazıları okutuyor size. bir savunma gereği bile duymazken konunun bazı saldırgan kimselere bana dil uzatmaya meyil vermesi birkaç cmle birşey yazmaya itiyor. aslında onlara dil uzatarak onlardan farklı olmayacağım gerçeği de alıkoymuyo değil :)
ya şuraya bak, sinefil denen, bir zamanların benim gözümdeki biricik sinema portalı şimdi neler ile uğraşıyor. acaba bu komployu kendi kendine düzenlemiş olma ihtimali yokmudur? tüm şifreler ve bilgiler adminlere gitmektedir. ayrıca okuldan bağlanan bilgisayarların ipleri de aynıdır! hani amerika misali 11 eylülde acaba yeni petrol rezervleri ve somut bir tehdit gösterip savaş açmak için kendi kendini bombalamış olabilir mi? yok yok sinefilden böyle birşey bekleyemem. hernekadar internet üzerinde kimliğini kaybetmiş arkadaşlar olsa da yaptığı işe verdiği özveriden dolayı saygı duyduğum şahsiyetler de sinefilin içierisinde. daha önce de ufak bir sansasyon yaşanmıştı şimdide bi sansasyon. ben artık tamamen elimi çekiyorum sinefil ortamından. siz simpsonların en güzel bölümlerini trtışın sanal ortamda çizgifilmi biz yaparız.
sinefildeki tüm önyargısızlara selam!
Re: !!!
dyuzgul83 wrote:
ya martin, ilk olarak bu lafı söyleyebilecek yüzü nerden buluyorsun, iki hayat denen somut zaman içerisinde birşeyler yapmayı densene. yoksa sendemi şu saldıranlar gibi hayatlarını internet ortamında yeşerten sanal aktivistlerdensin?
diyelim ki ben tam bir kaybedenim ve basarisizoglu bir basarisizim. bundan sana ne? bana bakarak mi hizaya geleceksin? baskalarinin basarisizliklarindan basari elde etmeye calisan icimizdeki amerikali sen misin? yaptigin isleri kendi kendine buyuterek bir dev aynasindan bakan kisinin yaptigi hic bir isi saygiyla karsilamamin imkani yok...cin olmadan adam carpma denizcan!
dyuzgul83 wrote:
ya şuraya bak, sinefil denen, bir zamanların benim gözümdeki biricik sinema portalı şimdi neler ile uğraşıyor. acaba bu komployu kendi kendine düzenlemiş olma ihtimali yokmudur? tüm şifreler ve bilgiler adminlere gitmektedir. ayrıca okuldan bağlanan bilgisayarların ipleri de aynıdır! hani amerika misali 11 eylülde acaba yeni petrol rezervleri ve somut bir tehdit gösterip savaş açmak için kendi kendini bombalamış olabilir mi? yok yok sinefilden böyle birşey bekleyemem.
sinefildeki tüm önyargısızlara selam!
sen patolojik bir vaka olmussun. sinefil denizcanla niye ugrassin.. denizcan kim? sinefil seni cekemiyor paranoyasına kapılmak acikli bir durum. kaldiki buradaki pek cok adam filmine destek lazim dediginde yardima bile hazirlardi. animasyon forumunun adini animatolyeye duyduklari sempatiden animatolye koymayi bile dusunen adamlara simarik ve kustahca cevap veriyorsun. boylesi bir hatayi yapmadigina sukretmelidir sinefil..
biz simpsonlari da konusuruz, cizgi filmi de... lakin kendi karakterini olusturamamis adamlarin cizgi film karakterleri yaratmaya calismasi da ic karartici bir durum. sana ev odevi: entellektuel ile entel arasindaki farklari calis, bul ve bir kenara yaz.
sen tutarliligin resmini cizebilir misin denizcan? tutarsizligi ve tavirsizligi burada cizdin... (taklalar atarak ortaya koymaya calistigin karizmayi da cizdirdin, o ayri..) haydi kolay gelsin...
ben sana ne diyim
kimileri vardır kendi yaptıklarıyla bir yere gelirler
kimileri vardır başkalarına bok atıp bir yerlere giderler.
martin, bayaa bir saldırgan ve nefret biriymişsin sen ya.
bu olayın benimle bir alakası olmadığı gerçeğini açıklama gereği bile özellikle sana karşı beni çileden çıkartıyor.
ya sen beni aciklama geregini bosver de nedir su "donup donup osurugunu koklayip zevkten dort kose olma tribi" onu aciklayiver istersen...
Last edited: Jul 19, 2004, 12:16 AM (1)
Yazılan herşeyi henüz okuyabildim.Önyargılarımı bi kenara bırakıyorum ancak olaylar dediğin gibi bir komplo teorisi içinde bile açıklanamayacak boyutlara ulaşmış bence.
Herşey dediğin gibi olsun ve bu pim cetveli denilen adam da senin kişisel bilgilerini bilen senden farklı biri olsun. Şimdi bu durumda sen bir animasyon öğrencisi olarak, yaptığın işe çok inanan ve saygısı olan bir insan olarak "senin işlerin hayata bakış açımı değiştirdi" diyen bir insandan hiç mi şüphelenmezsin? Yani şüpheyi bırak "teşekkürler pim cetveli ama bu kadar abartılacak bir iş yok henüz" diyebilecek kadar bile tevazu gösteremeyen bir insan mısın?
Bunun dışında sen pim cetveline animasyonlarını da gönderdin. Adresi veya gerçek ismi hakkında hiçbir bilgin yok mu? " Denizcan yuzgul bilmemne festivalinde türkiyeyi temsil ediyor" mesajların bile yeterince değişikti. hangi insan kendi ile 3. şahısmış gibi konuşur diyordum bir de bu çıktı başımıza.
Herkes gerekli cevabı vermiş nasıl olsa. Daha fazla uzatmama gerek yok...
şimdi "dyuzgul" nicki dururken neden "dyuzgul83" nicki alındı diye bir soru geliyor aklıma. cevabı tahmin etmeye çalışıyorum ve en yakın tahminin de şu olduğunu düşünüyorum (tabi bunu yapmadan önce banlistin durumunu da öğreniyorum):
pimcetveli ve ghalgamel nickleri saygıdeğer yojimbo tarafından banlanmıştı. sayın denizcan yuzgul de bu nicklerle login olamadığından dyuzgul nickinin de banlanmış olduğunu sandı ve onu hiç denemeden yeni bir nick aldı. oysa ki dyuzgul nicki denizcan kendini savunabilsin ve hatta isterse forumdaki yazışmalarına devam edebilsin diye banlanmamıştı...
tabii bir de pimcetveli'nin de dyuzgul'un de "de"leri bitişik yazma gibi bi dilbilgisi hataları var ama sonuçta bundan bişey çıkaramayız. suçlu, denizcan'ın netteki yazı stilini taklit etmek için aylarca çalışarak hazırlanmış olabilir.
hatta böyle olmalıdır.
Ben sanıyorum küçük dilimi yuttum.Şaka di mi tüm bunlar,komik ötesi...
d. yüzgül, önceki IP komedyasını boşversek hadi, yanlış intibalar oluşmasını engellemek için, 'saldırılara cevaben' yazdıklarına bakınca, arkadaşın da tespit ettiği gibi patolojik manada durumunun vehameti daha net ortaya çıkıyo.
sinefil bu kadar altta tuttuğu bir adamı oyabilmek için ne kadar çok çabalıyormuşta haberimiz yokmuş meğersem.
biricik sinema portalı şimdi neler ile uğraşıyor. acaba bu komployu kendi kendine düzenlemiş olma ihtimali yokmudur?
siz simpsonların en güzel bölümlerini trtışın sanal ortamda çizgifilmi biz yaparız.
ya martin, ilk olarak bu lafı söyleyebilecek yüzü nerden buluyorsun, iki hayat denen somut zaman içerisinde birşeyler yapmayı densene.
denizcan, imzalı fotonu yollayabilir misin adres versem, arkadaşlarıma ve aileme göstermek istiyorum. ailecek hayatlarımızı değiştirmek istiyoruz da. hayatımın kırılma noktasına yaklaştığını hissediyorum zaten. denizcan'dan sonra artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.
ve sıradaki şu topic Denizcan Yüzgül ve bütün taifesine gitsin:
http://www.sinefil.org/forum/viewtopic.php?t=1334
Last edited: Jul 19, 2004, 12:18 PM (1)
hadi bakalım
ya ilk olarak şunu söyliyim dyuzgul nickinin şifresi başkaları tarafından bilindiği için yine bir tutarsızlık olmasın diye dyuzgul83 nickini aldım. bu konudaki o gereksiz düşüncelerinizi kaldırın isterseniz.
ya şimdi çıldırıcam, bir haftadır bunu kimin yapabileceğini düşünüyorum ve bir haftadır insanlar bunu benim yaptığımı bana ispatlamaya çalışıyorlar.
bu konuda yargısız infaza kalkışanlara sözüm, gözümde beş para etmezsiniz, eğer ki benle alıp veremediğiniz birşey varsa bunu açıkça söyleyin herkes bilsin kimin ne olduğunu. bu olay benden bağımsızdır.
şuraya bak yaa bir avuç internet aktivistinin sözsel sataşmasına maruz kalıyoruz ve arkasında durdukları olay utanç verici ve yaralayıcı bir gerekçe.
tekrar söylüyorum bu olayla hiçbir alakam yok. devam edecekseniz edelim,ancak bu forum bana suç yıkmaktan başka bir işe yaramıyor . bakın tekrar söylüyorum, o gerizekalı bana fotonu gönder zihniyetli insanlar size diyorum bu olay ile ilgili uzatmak istediğiniz şeyler var ise bu konu buraya sıkışmasın!
bu aynı, 'IP olayıyla ilgim yok' cevabını tekrarlayacağını bildiğim için, saldırılara cevaben yazdıklarının da akla zarar olduğunu vurgulayan bi mesaj yazıym dedim ama aynı cevabı yazıyosun gene.
Last edited: Jul 20, 2004, 11:45 AM (1)
This topic is locked, no new replies can be added.