Denizcan Yüzgül
Locked45 replies · 2,481 views
bu yazacağım son mesaj
BU OLAY İLE İLGİM YOK! HERHANGİ BİRŞEYİ AÇIKLIĞA KAVUŞTURAMAMIŞ İNSANLARLA HERHANGİ BİR YERDE KARŞILIKLI KONUŞMAYA HAZIRIM. BU FORUM BANA ZARAR VERİYOR VE ŞU TARTIŞMANIN KAPANMASINI İSTİYORUM.
SALDIRACAK ARKADAŞLARDA GELİP SALDIRABİLİRLER AMA İNTERNETTEN SALDIRMAYIN LÜTFEN! ŞU ANDA İZMİRDEYİM VARSA İZMİRDE OLANINIZ. BU ÇAMUR ATMA OLAYI BİTSİN ARTIK GERÇEKTEN CANIMI ÇOK SIKTI. DEVAM EDECEK VAR İSE KİMLİĞİNİ AÇIK KULLANIP ETSİN LÜTFEN KİMİN NE OLDUĞUNU BENDE BİLEYİM!
Bak denizcan, hiçbirimiz hata yapmıyoruz. Kimsenin seni, iddia ettiğin gibi bitirmek niyeti yok. Ama yaptığın şey çok amatörce ve ortaya çıktı. Kendini saklayacak kadar zeki değilsen böyle yollara başvurma, başvurduysan da sonuçlarına katlanmalısın.
Şu yazacağım şeyi nasıl açıklayacaksın? Sen her mesajının konu başlığına mutlaka bir şey yazıyorsun. Nedense pimcetveli ve ghalgamel nick'li kullanıcılar da konu bölümüne bir şey yazmak ihtiyacı hissetmiş. Üstelik neredeyse hiç kimsenin böyle bir alışkanlığı yok. Bu nasıl bir tesadüf acaba?
Ayrıca tarz benzerliğinin, de da hatasının, diğer yazarları Southpark, Simpson izleyen kendi aralarında konuşan insanlar olmakla suçlamanın, birine cvp yazarken "sen hede hödö yaptın mı yojimbo?" gibi bi cümle girişinin benzerliğinin dışında bu kötü alışkanlıkla da aynı adam olduğunu göstermiş oluyorsun. Daha fazla itiraz etmen çok manasız. Bir hatadır yapmışsın hiç olmazsa itiraf ederek kendini biraz akla... ya da aklama ama sen olduğuna dair hiç şüphemiz yok. Bilesin.
konu başlığı
ya ne diyeceğimi bilemiyorum. birkaç kişi bu olayı benim yaptığımdan o kadar emin olarak konuşuyor ki kendimden şüphe etmeye başlıyorum. ortaya koyduğunuz sebepler çok basit sebepler. bu olayı yapan yada yapanlar büyük ihtimalle beni tanıyan ve mesajlarımı takip eden insanlardır. mesajı nasıl yazdığımı taklit etmişlerdir.
IP olayındaysa benim sinefil accountum okul kapanalı beri benim tarafımdan kullanılmıyordu. Yani ben kullanmıyordum. Tam tarihi aklımda değil ancak bir hafta kadar önce foruma tekrar girdiğimde "benim tarafımdan" yazılmış yazıları okuyunca anladım. IP olayı bu kardeşimizin yani benim accountumu kullanan kardeşimizin ipsi doğal olarak ortaya attığı ikinci biri olarak nitelendirdiğiniz ghalgamele ait olabilir. ben ipleri göremediğim için bunu bilmiyorum.
ya biraz insaflı olun artık. bu konuda çok ciddiyim. kırıcı suçlamalar var ve olay gerçektende hiç güzel değil. bu olayla hiçbir bağlantımın olmadığını size kanıtlayamam gbi görünüyor. ama bu böyle. ne diyim.
Arkadaşlar şahsıma gelen suçlamaların ve bu adi oyunun bu forumda daha fazla yeralmasını istemiyorum. daha ne diyim. tekrar söylüyorum bu olayla alakam yok. lütfen bu topici artık buradan kaldırın. umuyorum bu olayı yapn arkadaşı bulurum ve bunu sizinle paylaşırım. ancak belki o zaman bu olay anlaşılacak. ama şu anda yargısız infaz yapıyorsunuz.
denizcan yüzgül;
burada sorun su:
bir genc adam var, ogrenci oldugu halde cok buyuk iyi niyetlerle bir seyler yapmaya calisiyor, destek olalim. kendilerini ifade etme firsati bulmus sonuna kadar kullansin deniyor. sonra bu genc adamin aslinda bir magolaman oldugu tum mesajlarina bakinca anlasiliyor. sempati hizla antipati oluyor. bunun icin cok caba harciyorsun cunku.
burada pek cok kimse artik siki arkadas. kimimiz bir birimizi yillardir taniyoruz kimimiz de burada yakinlastik. pek cok tartismada ters dusebiliyoruz ama amac hep paylasmak oldugundan ve kimse sidik yaristirmadigindan bu durum keyif veriyor.
zaman zaman farkli nickler alip kuyuya tas attigimiz, ortaligi hareketlendirdigimiz oluyor. bunda bir sorun yok. sorun birisinin bunu kendisini yuceltmek, oldugundan cok baska bir seymis gibi gostermek icin yapmasinda. sakat ve hastalikli bir durum ve aksini kanitlamanin pek yolu yok. cok net bir sekilde "kabak gibi ortada" her sey... oysa cikip "biraz eglenmek icin yaptim. ortalik senlensin istedim ama ipin ucunu kacirdim" desen sorun yok. hatta bu oyunun amaci kendi egonu sisirmek, kendini olmadigin bir seymis gibi gostermek olmasaydi, adminler bunu anlasa bile oyunu bozmazdi.
fakat sen savunma yaparken bile hala zuppece davranip baskalarini sucluyorsun..
bu saatten sonra senden nasil bir is cikar merak ediyorum dogrusu. mesele cizgi film cizmekse cizersin tabi, en guzelini cizersin. fakat akildolu, ozgun bir bakis acisinin islerini gormek cok zor sende.
yani denizcan: ben sana cizgi filmci olamazsin demiyorum, adam olamazsin diyorum....
bir haftadır tatilde olduğumdan dolayı giremedim internete.yukarıda ne yazılması gerekiyorsa yazılmış kanaatindeyim.fakat bu olayın başından beri farkında olanalr grubuna dahil biri olarak aklıma orhan kemal in bir hikayesi geldi onu paylaşmak istiyorum...
orhan kemal boyacı adlı kitabında taşlıtarla öyküleri kısmında küçük bir öyküsünü anlatır...eski bir dostu ile semt semt mahalle mahalle kiralık ev aramaya çıkarlar...zor zekat geçinen arkadaşı ev sahibinin eziyetlerinden bıkmış usanmıştır.kafasını sokacak küçük bir kulübeye bile razıdır açıkçası...
işte bu aramalar sırasında orhan kemal ve arkadaşı soluklanmak için bir kahveye uğrarlar...oturup çaylarını içerlerken orhan kemal kahveciyi yanına çağırır ve etrafta kiralık daire olup olmadığını sorar...o sırada kahvede bulunan ve lakabı "ekspres" olan bir uyanık yanlarına sokulur...kiralık bir daire olduğunu isterlerse gidip gösterebileceğini belirtir...iki kafadar büyük bir umutla düşerler ekspresin peşine...yorucu bir yolculuk sonucu derme çatma bir evin önünde dururlar...orhan kemal in arkadaşı içeriyi şöyle bir yoklar ve evden memnun kalır...bunun üzerine bizimkiler tam pazarlığa girişecekken ekspres evin sahibinin kendisinin olmadığını falanca falanca semtteki lokanta sahibinin ev sahibi olduğunu,eğer evi kiralamak istiyorlarsa gidip onunla görüşmeleri gerektiğini belirtir...bu arada evi gösterdiği için 15 lira bahşişini de almayı unutmaz...
bunun üzerine orhan kemal ve arkadaşı yine uzun ve sıkıntılı bir aramadan sonra lokanta sahibini bulurlar...fakat orada onları üzüntülü bir haber beklemektedir...kiralamak istedikleri ev,az önce başkası tarafından tutulmuştur...iki arkadaş ahlayıp vahlarken yanlarına genç bir adam sokulur:
-taşlıtarladaki kiralık ev için mi geldiniz?
-evet..nerden bildin?
-sizi de tufaya getirmişler o zaman...bu ekspres denen düzenbaz onu bunu anlaşmalı o eve götürür adres diye de bu adamı gösterir..günde on on beş kişiden ev gösterme parası alır lokantacıyla bölüşürler!!
kıssadan hisse...
bugün türkiyede sinemaseverler internet yoluyla fikirlerini paylaşmak istiyor akacak mecra arıyorlar...bu kıtlığın içindeki sayılı sitelerden sinefil çoğumuza ilaç deva oluyor...uzun uğraşlarla bulduğumuz gün geçtikçe yeşerttiğimiz bu güzide sitenin gölgesine bazı "ekspres"ler işemeye kalkışıyor...başkalarıyla birşeyleri paylaşmak için değil,kendi menfaatleri için...orhan kemal o lokantanın önünde onca çektiği cefanın üstüne o "aptal yerine konma" hissiyatını yaşadığı an kahroluyor üzülüyor...ki aynı şey buradaki bizler için geçerli...
sinefil bazı kafaların haznesini ahlakla erdemle doldurmak zorunda değil.o hazne doğuştan "on" gelmeli...
burada yapılması gereken eğer böyle bir durum saptandıysa (gerçekliği hakkında hiçbir fikrim yok) mesajlar silinip dyuzgul'e özel bir mesajla durum açıklanmalıydı. bu şekilde olmasının çok çirkin bir sonuç ortaya çıkaracağını anlamak için yarım saat şu başlığa yazılan yazıları okumakla vakit harcamasaydık. bence bundan sonra buraya bir şey yazılmasın çünkü çok gereksiz ve çirkin, enerjimizi başka başlıklara yönlendirelim.
Tamam.
sahiden okudugunu anlamamissin sero (ya da denizcan ya da yakin bir arkadasi ya da her kimsen)...
benim denizcan olmadığım kesin,senin önyargılı biri olduğun kadar..
onun arkadaşı falan da değilim sadece filmlerini izleyen ve pim cetveli ile aynı hisleri paylaşan biriyim.şimdi beni denizcan olmakla suçlarsın falan diye pek bişe yazamıyorum ama adamın işleri ortada...yani sırf kendine topic açmak için böyle bi iş yapacağını düşünmüyorum hepsi bu
sevgilerim martin'e..
Bu başlıkta bahsi geçen üç kişiye ait mesajların detaylı logları üçünün de aynı kişi olduğunu ortaya koyuyor. Tüm bunlara rağmen buunun bir komplo olduğu, söz konusu kişinin böyle bir davranış sergilemeyeceği iddiası Sinefil'i suçlamak olacaktır.
Bu tür raporları açık bir alanda yayınlamak istemiyoruz ancak bize karşı suçlayıcı tavırlar devam ederse de zan altında kalmayacağımızdan şüpheniz olmasın.
This topic is locked, no new replies can be added.