hangi mood'a hangi müzikk???
34 replies · 1,060 views
askerdeyken Kral Tv Top 20de ne varsa...
übenlt tçoailgr=Çok acı çeken bir adam...İnsan hem o şarkıları söyler,hemde nasıl mutlu olurki..Bide adama megolaman derler..Peh..
Ya adam yaşamış ki sanada yaşatıyor..Sonrada haddi bakalım koşulsuz sevmede görelim.Ama bi sorunu var;sanırım çekirdek sanattan kalma günlerini arıyor...Aramızda kalsın ifrkte ıkzılok arasıda bi aşk yüzünden bozuluyo..İkiside insanların yüzüne ışıkla şarkı söylediler..Ben yinede onları dinlerken hep gülümserim..
übenlt tçoailgr=Çok acı çeken bir adam...İnsan hem o şarkıları söyler,hemde nasıl mutlu olurki..Bide adama megolaman derler..Peh..
Ya adam yaşamış ki sanada yaşatıyor..Sonrada haddi bakalım koşulsuz sevmede görelim.Ama bi sorunu var;sanırım çekirdek sanattan kalma günlerini arıyor...Aramızda kalsın ifrkte ıkzılok arasıda bi aşk yüzünden bozuluyo..İkiside insanların yüzüne ışıkla şarkı söylediler..Ben yinede onları dinlerken hep gülümserim..
boğucu, kapalı yaz günlerinde, yağmur da yağıyosa, amman;
andain-summer calling
şiddetle tavsiye, hatta aşağıda içinde summer calling'in bulunduğu progressive bi setin linki var, bağlantınız hızlıysa mutttlaka indirin..
The Gathering - Saturnine.
Radiohead - Street Spirit
Requiem For a Dream'in soundtrack i
Anouk - My Best Wasnt Good Enough,Time is a Jailer
Bülent Ortaçgil - Pencere önü çiçeği
Hangi modda olursam olayım beni mahvederler
her zaman, her yerde ve her durumda
The Smiths - Strangeways Here I Come
The Clash- greatest hits CD'si güzel, her şeyi barındırıyor.
Frank Sinatra - bütün albümleri (evet hatta o salak Duets'in birincisi bile dahil)
Dean Martin - Greatest Hits
Red Hot Chilli Peppers - Californication
Çok hüzünlüysem - Sezen Aksu slowları ve Orhan Gencebay + R.E.M "Everybody Hurts" üst üste en az beş altı kere ve Leonard Cohen I'm Your Man (tüm albumu), Savage Garden-Savage Garden
Zıp zıplamaca ve kurt dökemece - Enrique Iglesias Enrique, DJ Shadow -Entroducing, Bon Jovi - Slipery When Wet -istisnasız her zaman çkıp oynarım bunlar çalarken.
Background music olarak - Jay Chou, Faye Wong, Kıraç, herhangi bir J-Pop ve şu aralar Kill Bill Volume II soundtrack ve Beyoncé Dangerously In Love (ki ilk üç parçasında gayet güzel oynanıyor)
Work out esnasında Jenniffer Lopez - J to that Lo
Special metion - Guns and Roses - Apetite for Destruction, şimdi mood olayı olarak değil ama maksat albümün adı geçsin.
karmakarışık kafanı toparlayabilmek için birazdan yağmur boşaltacak karanlık bulutlara bakarken shuffle dan "as i sat sadly by her side" fırlar ve darmadağın olursun. bir de bunun hemen ardından daha ne olup bittiğinin bile farkına varmadan "set the controls for the heart of the sun" çıkarsa tam bir combo yersin ve o gün bi daha iflah olmazsın. işte şu anki halim budur.
inanmıyorum şaka gibi. yukarıdakilerin hemen ardından "donnie darko - mad world" çıktı. kurtarın beni...
geberip gidicen cabuk kapa iTunes'u! bu iTunes bana da yapiyor boyle suprizli rastgele calmalar. meret muzikten anliyor sanki...
dur ben şimdi arka arkaya bi comfortably numb, bi hey you, bi high hopes, bi where i end and you begin, bi street spirit, bi de butterfly caught patlatırım. dibe vurup kendime gelirim.
Pumpkin King wrote:
dur ben şimdi arka arkaya bi comfortably numb, bi hey you, bi high hopes, bi where i end and you begin, bi street spirit, bi de butterfly caught patlatırım. dibe vurup kendime gelirim.
aman abi dibe cakilip kalma da...
You need to log in to post a reply.