hangi mood'a hangi müzikk???
34 replies · 1,060 views
yok bugün iyi gibiyim.
sabah iyi hissederek uyandığımda:blues travelers-hook,soundgarden-burning inmy head
sabah bezginken:soundgarden-fell on black days
otobüste giderken:queensryche-revolution calling ve içinde bulunduğu albüm
mutsuzken:portishead-roads,deep purple-wasted sunsets
herzaman:deep purple,pink floyd,jethro tull,rainbow,led zeppelin,jimi hendrix,jon butcher,zakk wylde ve ozzy'yle çaldığı albümler diye gider de gider..
şimdi bi de sen hangi modda olursan ol umursamadan kendi moduna sokan müzikler var ki ben bunları daha çok seviyorum.
archive'in again'i bunların önde gideni. hüzün ve öfke birarada hiç bu kadar güzel olmadı.
kafanı kurcalayan bişey var, canın sıkılıyor ağlıyorsun sızlıyorsun, sonra kızmaya başlıyosun herşeye kızıyosun ona buna şuna kendine bağırıp çağırıyorsun sonra sakinleşiyorsun içini boşaltmışsın huzura ulaşıyorsun.
bu şarkı bunların hepsini 16 dakika içinde yaptırıyor.
dopey wrote:
abi ben çok kötü patlıyorum zamanlarında : richie hawtin -minus orange ve underworld -cowgirl(everything)
ijahman levi tavsiye edeyim sayın dopey. lakin insan son derece root bir şarkının temasının "hanım çocukları al ve eve dönün lütfen" olduğunu öğrenince biraz saçma geliyo insana.
yağmurlu havalarda: charlie mingus, john lee hooker, keziah jones,
güneşli havalarda: ska-p, skoidats, mano negra,
alkollü gecelerde: NMA, public enemy, erkan oğur
kuru köfte partilerinde: alice in chains, ijahman levi, radyo bemba sound system, bi de ne olduğunu bilmediğim rusça bi okul korosu albümü var
kahvaltıda: suren asduryan, djivan gasparian, david nalbandian, andre agassian, patrick devedjian (kahvaltıda ermeniler iyi gidiyo nedense)
You need to log in to post a reply.