Skip to content

Hero

31 replies · 810 views

DO
dopey
914 posts
Feb 01, 2005, 12:16 PM#17506

kırmız ve siyahın tonlarında gerçek olmayan hikayeler, mavi ve beyaz gibi renklerde ise gerçek hikayeler anlatıldı. yeşilinde bir anlamı vardı fakat tam çıkaramadım.

sonuçta renkleri art arkadaşlara bırakıyorum onlar daha iyi anlar

KA
kafakoparan
119 posts
Feb 02, 2005, 03:11 PM#17544

kırmızıda:sex,kıskanclık,sadakat:) ya işte kırmızıya dair ne varsa,çok belliydi yani:P,3 lü aşk,adamın kadını onun gözü onunda aldatması,kadının bu sahneyi izledikten sonra adamı öldürmesi,kan,milliyetçilik,dilleri için öğrencilerin oklar önünde yazı yazmaya çalışması,kılıç sanatının kırmızı kanı...
siyah=siyah var mıydı ya?? (amnezi:beyin kullanma ve hatırlama yüzdesinin düşmesi,bunama,erken bunama vb bkz engliş dikşinari)
beyaz: doğru,fedakarlık,özveri,iyiye dair olan kısım,ülkenin kurtulusu için birilerinin kılıçlarını ve canını feda etmesi vb..
mavi:hüzün,göl üstünde savastıkları sahne mavi miydi ya?(amnezi:bkz yukarı),sanırım öyleydi,kadın ölmüştü adam hüzünlüydü falan

bu arada uzak doğuda siyah iyiyi,,beyaz kötüyü temsil eder diye başka bir geyik var ama bilgi sahibi değilim.siyah kısım neresiydi ya,harbi bunadım mı ben bu yaşta:)
   finito.

You need to log in to post a reply.