SENAYOLAR...KIYAMET...........
Locked89 replies · 1,973 views
SENAYOLAR...KIYAMET...........
merhaba arkadaşlar...
az evel, bir siteyi ararken, şans eseri burayı buldum...
ben 29 yaşındayım, öykücüyüm, onlarca öykü yazdım, bunlar edebiyat dergilerinde çıktı birçok sitede...
kitabımın çıkıyordu, bir kızgınlığa kapılıp yayıneviyle ipleri kopardım...
bir gençlik romanı yazdım...çocuk öyküleri yazdım...büyükler için öyküler yazdım...mizah öyküleri yazdım...sanat konulu öyküler yazdım...araba konulu öyküler yazdım...
bu aralar şunu yapıyorum, nette bir şair arkadaşla tanıştım, güzel bir insan, onun kitabı çıkacak, birlikle onun şiirlerini gözden geçiriyoruz, ben bir tür editörlük yapıyorum şiir kitabına...
internette yayınlanan bir öykümü arkadaşın biri okumuş, sonra onun reklamcı olduğunu, birçok yapımcıyı vs...tanıdığını öğrendim, o öyküm sayesinde bir insan kazandım, ona birkaç senaryomu yollayacağım, o da benim ulaşamadığım insanlara gösterecek...
bir televizyon kanalıyla iş yapıyordum, iki senaryom çekildi, uzun zamandır aramadılar, diziyi de yayından kaldırdılar...
birçok türde senaryolar yazdım, sitkom, gizli dünyalar tarzında....
bu konularla ilgili görüşmek isteyenlere çağrı yapıyorum, yapımcı yaönetmen vs...bir şeyleri paylaşmak isteyen, soru sormak isteyenlere de açığım...
benim elimde çok işe yarar senaryolar, şeyler, bir dünya şey, bir kıyamet şey var........................
beni msnden bulabilirsiniz...........
romanci55@hotmail.com
sizi listeme eklemek istiyorum çünkü sormak istediğim sorular var bi kıyamet (project mayhem) :) tabi eğer izin verirseniz..
kısa film
CNN TÜRK BİR KISA FİLM YARIŞMASI DÜZENLİYOR..
YARIŞMAYA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ KATILABİLİR.
DAHA ÖNCE FİLM ÇEKMİŞ, BİLGİLİ ARKADAŞLAR VARSA BENLE İRTİBATA GEÇSİN...
mns: romanci55@hotmail.com
YARIŞMA
YARIŞMAYLA İLGİLİ BENLE İRTİBATA GEÇMEYİN...
BİR SÜRÜ İŞİM VAR..
ZATEN BİRİNİ BULDUM..........................................
KARDEŞİM HER SORUYU SORMAYIN BURDAN...
ARAŞTIRMACI OLUN..................
ARAŞTIRIN..........
SAĞDAN SOLDAN HABERİNİZ OLSUN HER ZAMAN.......
ARAYAN BULUR................................
YOLUN BAŞINDAKİLER
YOLUN BAŞINDAKİ KİMİ İNSANLAR, SENARİST GURUBU OLUŞTURUYORMUŞ...
BU İŞLER ÖYLE OLMUYOR...
KENDİNİZİ YETİŞTİRİN ÖNCE............
GERÇEKLERDEN HABERSİZSİNİZ...............
KİTAP ALIP OKUYUN...
PARA VERİP EĞİTİMİNİ ALIN...
HOCA KİM Kİ CAMİ NEYE BENZESİN...
KAÇ FIRIN EKMEK YEMEK GEREKTİĞİNİ BİLMİYORSUNUZ...
KENDİNİZİ KANDIRMAYIN.................
senaristt'in tarzı biraz fazla sert kanımca. böylesi genç bir girişimin kendisini yetiştirmeye ihtiyacı olduğunu herkes kadar kendileri de biliyordur muhakkak. ancak bunun bu biçimde ifade edilmesinin hangi anlamda kime bir yarar sağlayacağını anlamıyorum. kimse "biz süperiz, tesis verseler dünyanın en iyi senaryolarını yazarız" demiyor zaten. kırıcı olmamak gerek.
SENARYO GURUBU OLUŞTURUYORUM BÜTÜN AMATÖRLER GELSİN
HAKLISIN KARDEŞİM....
BEN BAZEN BÖYLE KONUŞURUM...
AMA BAZEN...
AMA BAZEN BİR TOKAT İNSANI KENDİNE GETİRİR....
BAZISI BÖYLE ANLAR...
ÇOĞU BOŞUNA MI ÇİLE ÇEKTİ????
O İNSANLARIN ÇOĞU KOLAYCI...
KOLAY YOLDAN ÇARÇABUK YÜKSELMEK...
YOK ÖYLE....
BU İŞLERİN ÇİLESİ MİLESİ VAR..............
KIRMAK ZAMANI KIRMAK...
SEVGİ ZAMANI SEVMEK...
BİZ İNSANIZ..........................................
SÜREKLİ SEVGİ VE ANLAYIŞ DA SAÇMA...
BEN HARBİ KONUŞURUM....
GERÇEKLERİ BİLİRİM...
ONLAR DA BİLSİNLER..
SİLKİNSİNLER...........
E SAÇMALIYORLAR, BEN BUNLARA GERÇEĞİ SÖYLERİM...
SUSMAM.
NEYSE......................
sevgili senarist, burası mirc yada msn gibi chat ortamı değil burası görüşlerin paylaşıldığı,çeşitli fikir alışverişlerinin yaşandığı bir forum'dur...böyle abuk subuk yazılarla parazit etmesen iyi olur...sen kimsinde millete öyle laf sokuyorsun sen "charlie kaufman" falanmısın da haberimiz mi yok acaba...herhalde benimde sana ................... deme hakkım var, diyorumda zaten...madem senaryoların işe yarıyor...al bir kamera çek o zaman...
Last edited: Feb 15, 2005, 10:47 AM (1)
Öncelikle bu forumda büyük harflerle gerekmedikçe konuşmuyoruz. Senarist'in hevesini ve mesaj kaygısını anlıyorum ama bağırmadan da bu ortamda insanlar rahatça iletişim kurabiliyorlar. Bu sebeple önümüzdeki mesajlarda büyük harf kullanmamanızı rica ederim.
umarım içimizden biri şaka yapıyordur...
ne bu be?
senarist arkadasimiz yarattigi antipatik kahramanlarindan birisinin havasina kendisini fazlaca kaptirmis olmali. baska turlusunu anlamak mumkun degil.
ha bu arada fiction kardeşim. özel mesaj olayı teknik arıza bunalımında olduğu için açıkça söylemek durumundayım. ikinci tırnak içindeki ifadeni bi zahmet siliverirsen, sinefil iç huzuru açısından daha hayırlı olacaktır. iyi eğlenceler...
paranoidandroid,kibar ricana karşılık mesajın o kısmını siliyorum...aslında "senarist" gibi dalkavukluk yapmaya meğilli kişiler o cümlenin fazlasını hakediyor ama sonuçta burası bir forum atışma yeri değil... ben söyleyeceğimi söyledim artık giripte bir yerini yırtsa cevap yazmaya niyetim yok ...noktayı koyuyorum...
This topic is locked, no new replies can be added.