SENAYOLAR...KIYAMET...........
Locked89 replies · 1,973 views
HEY!
NEDİR BU MAHALLE KABADAYI AĞZI?
FİKRİN VARSA KOY ORTAYA.
BENİM FİKRİM VAR.
SIFATIN CİSMİN AĞIRLIĞIN GEÇMİŞİN NE?
BIRAKIN KABADAYILIĞI.
FİKİRLER ÜSTÜNE KONUŞUN.
KİŞİSEL SATAŞMALAR SİZİ ADAM ETMEZ.
ÇOCUKSUNUZ SİZ.
ÇOCUK.
ÖYLE BOŞ BOŞ KONUŞMAK KOLAY TABİ.
BİR DE AKIL VERİYORSUNUZ.
SİZİN GİBİLERE DERSİNİ VERİRİM BEN.
SİZİN GİBİLERE PAPUÇ BIRAKMAM.
HA, FİKRİNİZ VARSA, ADAM GİBİ SÜRÜN ORTAYA, ÖYLE KONUŞMA OLUR,
SIRTLANLIK YAPMAYIN.
YÖNETİCİ UYUMA.
BANA SATAŞANLARI ADAMDAN SAYMIYORUM.
FİKRİ OLANI SEVERİM.
DİĞERLERİ UMRUMDA DEĞİLDİR.
LAF KALABALIĞI YAPMAYIN.
SİZ NEYİN UZMANISINIZ, SİZ KİMSİNİZ, SİZ ZEVK OLSUN DİYE Mİ BURDASINIZ, SİZ BANA NUTUK ÇEKEMEZSİNİZ, SİZ ÇEREZ OLAMAZSINIZ BANA,
NEYSE,
ADAM OLAN BENİM LAFIMDAN ANLAR.
SİZLER MUHATABIM OLAMAZSINIZ.
YÖNETİCİ BU ADAMLARI BÖYLE KONUŞTURMASAN İYİ EDERSİN.
YOKSA BURDAN GİDERİM.
İSA
sayın yönetici,
bu insanların böyle saçma sapan saldırmaları sizce iyi midir nedir,
ben fikirlerimi söylüyorum, bu insanlar neden üstlerine alıyorlar,
oku geç kardeşim, kime yazılmışşsa o cevap versin,
bana dalkavuk dedi biri, öteki parazit,
nedir bu,
bu seviyesizlik nedir,
siz nasıl bir yöneticisininiz,
siz bunları neden uyarmadınız,
BENİM ÜYELİĞİMİ İPRAL EDİN,
YAZILARIMI MESAJLARIMI SİLİN,
BÖYLE YÖNETİCİLİK OLMAZ,
BEN NİTELİKLİ BİRİYİM, DOĞRU ÜSLÜPLA YORUM YAPTIM, FİKİRLERİMİ SÖYLEDİM...
ORDA BİRİ DAHA BENİM YAZDIĞIM KAHRAMANLARDAN BİRİNE BENZETMİŞ, ANTİPATİK BULMUŞ, BULSUN, BUNUN SEVİYESİ VAR,
YA ÖTEKİLER NE BİÇİM ÖYLE,
KARDEŞİM EĞER SİZ NİTELİKSİZ ADAMLARLA OLMAK, ONLARI DİNLEMEK İSTİYORSANIZ, EYVALLAH, SİLİN ÜYELİĞİMİ,
BEN KAVGA YARATMAYA ÇALIŞMIYORUM,
BEN FİKİRLERİ SÖYLÜYORUM,
BU NASIL BİR YERDİR Kİ, HERKES BENİM GÖRDÜĞÜM SAÇMALIKLARI GÖRMÜYOR, NEDEN GERÇEKLERİ SÖYLEMİYORSUNUZ,
BİRİ ÇIKIP SÖYLEYİNCE HOŞ OLMUYOR TABİ,
BAKIN, BEN İSTER BÜYÜK HARFLE İSTER KÜÇÜK HARFLE YAZARIM, BUNA KARIŞAMAZSINIZ,
bana iyiniyetle yaklaşmanızı tavsiye ederim.....
BÖYLE MESAJLAR SİZ YAZILSAYDI,
HA,
SAYIN YÖNETİCİ,
BİR DE HUZURDAN BAHSEDİYORSUN, BİR HUZUR VARSA, O YERDE UYKU VARDIR, HUZURSUZLUK ŞAHANE BİR UYARICIDIR, SİZ UYUYUN, BENİ SİLİN KARDEŞİM, BÖYLE NİTELİKSİZ BİR YERDE İŞİM YOK, BENİM PEŞİMDEN KOŞUYORLAR YAZILARIM İÇİN,
ARAYIP TEBRİK EDİYORLAR AÇIK SÖZLÜ OLUDĞUM İÇİN,
SİZ İKİ SAÇMA ADAMLA DEVAM EDİN OLUR MU,
BEN DEDİKLERİMİ ÖNMSERİM, ÖYLE SAÇMA İNSANLARI EZER GEÇERİM, BEN YAPTIĞIMI BİLİYORUM, SAÇMA SAPAN BİR ÖFKEYLE MESAJ YAZMIYORUM, SİZ NE VERİYORSUNUZ İNSANLARA UYKUDAN BAŞKA, BEN KOUŞUYORUM, SİZ NAPIYORSUNUZ, NE YAPIYORSUNUZ,
ORTADA FİKİR TARTIŞMASI BİLE YOK,
BEN KONUŞMAZSAM BİR KIPIRTI BİLE YOK...
EYVALLAH, BU MEKAN SİZİN OLSUN....
senaristt "doğru" fikirlerini "tartıştığını" geriye kalanların "seviyesiz" olduğunu, "niteliksiz" olduğunu söylüyor. birlileri kendisinin arkasından yazılarını alabilmek için koşuyormuş. arayıp onu taktir ediyormuş birileri... son yazısında da "saçma" insanları ezip geçtiği için ben de arayıp kendisini tebrik etmek istedim. zira kendisi ortaya hiçbir fikir atmadan "fikir tartışması" yapabilen enden kişilerden. ben kendisinin yazdıklarında en ufak bir fikir kırıntısı göremedim. bu durumda benim için bile olsa kendisinden ortaya koyduğu fikirleri tekrarlamasını rica ediyorum. bütün yazdıkları boyunca ortaya koyduğu foruma karşı saygısız üslubu kınıyorum. forumumuzu bize bırakarak gösterdiği yüce gönüllülük için kutluyorum. kendisinden yazı almak için peşinden koşanlara ve yazdığı yazılardan sonra kendisini telefonla arayanlara geri dönmesini öneriyorum. çünkü bu forumda muhtemelen kimse kendisini yeni bir akım başlatan öncü gibi görmeyecek, ondan fikir koparmk için peşinden koşmayacak, kimse çantasını taşımayacak.
sevgili forum sakinleri... sakin olun, gider...
Re: HEY!
SENARİSTT wrote:
NEDİR BU MAHALLE KABADAYI AĞZI?
FİKRİN VARSA KOY ORTAYA.
BENİM FİKRİM VAR.
SIFATIN CİSMİN AĞIRLIĞIN GEÇMİŞİN NE?
BIRAKIN KABADAYILIĞI.
FİKİRLER ÜSTÜNE KONUŞUN.
KİŞİSEL SATAŞMALAR SİZİ ADAM ETMEZ.
ÇOCUKSUNUZ SİZ.
ÇOCUK.
ÖYLE BOŞ BOŞ KONUŞMAK KOLAY TABİ.
BİR DE AKIL VERİYORSUNUZ.
SİZİN GİBİLERE DERSİNİ VERİRİM BEN.
SİZİN GİBİLERE PAPUÇ BIRAKMAM.
HA, FİKRİNİZ VARSA, ADAM GİBİ SÜRÜN ORTAYA, ÖYLE KONUŞMA OLUR,
SIRTLANLIK YAPMAYIN.
YÖNETİCİ UYUMA.
BANA SATAŞANLARI ADAMDAN SAYMIYORUM.
FİKRİ OLANI SEVERİM.
DİĞERLERİ UMRUMDA DEĞİLDİR.
LAF KALABALIĞI YAPMAYIN.
SİZ NEYİN UZMANISINIZ, SİZ KİMSİNİZ, SİZ ZEVK OLSUN DİYE Mİ BURDASINIZ, SİZ BANA NUTUK ÇEKEMEZSİNİZ, SİZ ÇEREZ OLAMAZSINIZ BANA,
NEYSE,
YOKSA BURDAN GİDERİM.
sen kendini tanrı katından inmiş
peygamber mi sanarsın?
bilinmeyenden bilen,
ekberden mi sayarsın?
adanmış ruhlara koşan
ya yüce mesih misin?
yoksa gönül eylemeyen
eğilmez yezid misin?
söyle bre SENARİSTT sen kimsin?
çerez olamazsın demişsin,
kaymak yemek mi amacın?
baldan banmak var iken
kase kırmak mı ereğin?
çocuksunuz demişsin
ermiş ağzı mı yaptığın?
kim ne demiş ey mesih
söyle kime garazın?
fikrim var buyurmuşsun,
buyur yoğur fikrini
ol ki cümle bilsin ki
beğenmedik zikrini!
Re: HEY!
Aslında senariste cevap vermeyerek en büyük tepkiyi koyalım diye düşünürken rai'nin yazdıklarını okuyunca bir an gaza gelip bir eren'in şu sözlerini yazmak istedim.
Bilirim Bilirim Dersin Bilene Danış
Danışan Dağları Aşar Mı Aşar
Danışmadan Yola Çıksa Bir Kişi
Akıbet YolundanŞaşar Mı Şaşar
Cahile Irak Ol Kamile Yakın
Bir Mana Söyleyim Darılma Sakın
Hasmın Karıncaysa Merdane Takın
Ummadık Taş Başa Düşer Mi Düşer
Kişi Ettiğini Elbette Bulur
Yırtıcı Kuşların Ömrü Tez Olur
Zararsız Akbaba Yaşar Mı Yaşar
SENARİSTT wrote:
NEDİR BU MAHALLE KABADAYI AĞZI?SİZ NEYİN UZMANISINIZ, SİZ KİMSİNİZ, SİZ ZEVK OLSUN DİYE Mİ BURDASINIZ, SİZ BANA NUTUK ÇEKEMEZSİNİZ, SİZ ÇEREZ OLAMAZSINIZ BANA,
NEYSE,
YOKSA BURDAN GİDERİM.
Yok siz kimsiniz siz bana Nutuk çekemezsiniz,muhatabım olamazsınız buyur git yollar açık burda kimsenin seni tutmaya niyeti olduğunu sanmıyorum.
senarist, fikri olanlari seviyormus: benim de bir fikrim var. agzı ve niyeti bozuk bu forum tiplemesini iplemeyelim. cok sacmalarsa adminler zaten ucururlar kendisini.
rai sizi aramak hayranlığımı bildirmek istiyorum, özelden tel nonuzu verirmisiniz?
benim de şiirlerim var asistanınız olabilir miyim?
Ben de bu forumun otokontrolune hayranlığımı belirtmek istiyorum.
YÖNETİCİ de YÖNETİCİ diye bağırmaya falan gerek yok. Buradakine benzer olayların yaşandığı diğer başlıklara bakıldığında da bunun doğruluğu açıkça görülüyor. Bu forum herhangi bir yönetici müdahalesine gerek kalmadan kendisine yakışmayan üyeleri gayet güzel bir şekilde uzaklaştırıyor.
Ayrıca asla saygısızlık ve hakaret etmeden, hoş şakalarla, takılmalarla filmlerden konuşup tartışan bi gruba dalıp, saygısızlıkta tavan yapan, forumun içine eden biri ne yüzle yöneticiye sesleniyor bunu da anlayabilmiş değilim.
Başlığın ve mesajların silinmesine de kökten karşıyım, örnek teşkil etmesi bakımından faydalı olduğunu düşünüyorum.
Re: YARIŞMA
İlk başta demiş ki Cnn Türk'te bir yarışma var.Yarışmayla ilgili benimle irtibata geçebilirsiniz.Sonrada kalkmış bu sözleri sarfetmiş.
SENARİSTT wrote:
YARIŞMAYLA İLGİLİ BENLE İRTİBATA GEÇMEYİN...
BİR SÜRÜ İŞİM VAR..
ZATEN BİRİNİ BULDUM..........................................
KARDEŞİM HER SORUYU SORMAYIN BURDAN...
ARAŞTIRMACI OLUN..................
ARAŞTIRIN..........
SAĞDAN SOLDAN HABERİNİZ OLSUN HER ZAMAN.......
ARAYAN BULUR................................
Bu ne kendini bilmezlik bu ne adam sendecilik...Bu form ve formda yazan insanlar için bu şekilde konuşamazsın.Sonra da kalkıp yönetime sen bana laf söyleyen insanları görmüyormusun,duymuyormusun diyemezsin.Bu form, bu yöneticiler ve buradaki insanlarla var olmaktadir.Ama senin gibileri içinde barındırmayarak....
29 yaş krizi sanırsam. bembeyaz bir evi, jilet gibi takım elbiseleri olduğunu sanıyorum senaristin.
printerson wrote:
rai sizi aramak hayranlığımı bildirmek istiyorum, özelden tel nonuzu verirmisiniz?benim de şiirlerim var asistanınız olabilir miyim?
beni arayıp durmayın kardeşim. buldum ben zaten birini. çocuksun hem sen çocuk. çiğ köftemin yanına marul bile olamazsın.
This topic is locked, no new replies can be added.