sinefilin gıcıklar rehberi
52 replies · 1,036 views
Öle burda yazmakla gıcık olunmaz. Bulun seyredin "THE YES MAN".
Gavur, ahkam kesmekle kalmıyor elinden geleni yapıyor
1 - tv camiasından başlıyım bari.. başta mehmet aslantuğ tüm bir istanbul masalı kadrosu. we bu dizinin müzüğünü polifonik olmak şartıyla telefonlarında kullanan canım insanlar.. beğenmiyosan izleme demek kolay da benim canım kuzenim delisi bu dizinin. o bakımdan yani..
2 - siyasetten bi şahıs war mesela onu duyunca tüm tüylerim tiken tiken oluyo.. abdullah gül.
3 - gülben ergene de sinir olurum ben mesela
4 - hıı mesela çağçağ war bak. lemanın sahibi. o da acayip gıcık bi kişilik mesela.
5 - tom cruise war. tipine ifrit olduğum bi abimiz kendisi.
6 - boy bandler war boyzone gibi backstreet boys gibi. onlar da çok sinir.
... diye gider. ohoo bana sormayın bu soruyu:)
asuman wrote:
1 - tv camiasından başlıyım bari.. başta mehmet aslantuğ tüm bir istanbul masalı kadrosu. we bu dizinin müzüğünü polifonik olmak şartıyla telefonlarında kullanan canım insanlar.. beğenmiyosan izleme demek kolay da benim canım kuzenim delisi bu dizinin. o bakımdan yani..
valla mehmet aslantuğa eyvallahta kadroda çok nevi şahsına münasır insanlar var. kuaföründen kurgucusuna tek tek tanımak lazım. yoksa kim bilebilir gıcık olup olmadıklarını.
dopey wrote:
asuman wrote:
1 - tv camiasından başlıyım bari.. başta mehmet aslantuğ tüm bir istanbul masalı kadrosu. we bu dizinin müzüğünü polifonik olmak şartıyla telefonlarında kullanan canım insanlar.. beğenmiyosan izleme demek kolay da benim canım kuzenim delisi bu dizinin. o bakımdan yani..valla mehmet aslantuğa eyvallahta kadroda çok nevi şahsına münasır insanlar var. kuaföründen kurgucusuna tek tek tanımak lazım. yoksa kim bilebilir gıcık olup olmadıklarını.
ben de o kadarodan bazi kisilere kefilim. bir tanesiyle nerdeyse tum gunum birlikte geciyor ve cok eglenceli. belki bir ara damlar da sana kizar.. belki de onun listesine birinci siradan girersin.
Bu dizinin senaryosunu Sabrina'dan araklayan kişileride tanıyor musunuz?
Henüz daha bir bölümünü bile izlemiş değilim, konusuna bir baktım zaten bitti olay orada.
rai wrote:
orhan pamuk'un kitaplarını toplatıp yakmayı planlayan, lakin ilçede orhan pamuk kitabı bulamadığı için bu işi yüzüne gözüne bulaştıran işgüzar kaymakama sevgiler selamlar sunuyor "türkei über alles" diyorum.
orhan pamuk'u gıcıklar rehberinden çıkartıyorum ben de bu olay üzerine. sayende o defterde asıl yer alması gerekenleri hatırlamış olduk orhancığım. "yazar olduğu iddia edilen" diye de aşağılıyor bir de aklısıra. ya da daha beteri orhan pamuk adını ilk kez duymuş.
quantino wrote:
rai wrote:
orhan pamuk'un kitaplarını toplatıp yakmayı planlayan, lakin ilçede orhan pamuk kitabı bulamadığı için bu işi yüzüne gözüne bulaştıran işgüzar kaymakama sevgiler selamlar sunuyor "türkei über alles" diyorum.orhan pamuk'u gıcıklar rehberinden çıkartıyorum ben de bu olay üzerine. sayende o defterde asıl yer alması gerekenleri hatırlamış olduk orhancığım. "yazar olduğu iddia edilen" diye de aşağılıyor bir de aklısıra. ya da daha beteri orhan pamuk adını ilk kez duymuş.
ağzına tüküriym ben böyle işin ya... yazarı bir dandik, kaymakamı bir cahil... amaaan... şimdi faşonun biri abidik gubidik konuştu diye orhan pamuk mu savuncaz öhööö... mecburen evet...
sağı soluna, solu sağına karışmış ucube bir yerde yaşarsan olcağı bu... çık yeni zelanda'nın ovalarına yayıl di mi güntekin?
"sevimli hayalet casper" hasta ediyo beni. çocukken de gıcıktım. yani nebiliyim, bir temel reisi, bir safinazı bile sevmeye çalışabilirim en azından ama şu casper yok mu, s..tirsin gitsin sülük, afbuyrun. 4 yaşındakiler için bile fazla aptal bişi. şarkısı da iğrençtir pisliğin.
avea reklamındaki boksör kıza gıcık oluyorum bende o eldivenlerini çıkartıp yedirmek istiyorum kendisine
başbakanımıza fazlasıyla gıcık oluyorum. özellikle bağıra bağıra konuşması yok mu deli ediyor adamı. bir de "medenniyyet" deyişi var ki sormayın. her görüşte memleketin kimlere emanet olduğunu hatırlamak da en kötüsü. michael moore gibi birisi çıksa da belgesel yapsa bu adama. bu arada internet forumlarına dava açılamıyordur umarım. :)
You need to log in to post a reply.