siyahî favori
38 replies · 525 views
siyahî favori
bu sene oscar'larda pek bolluk olunca aklıma geldi ama epeydir yazamamıştım.
favori siyahî oyuncunuz kimdir arkadaşlar? ve dahi neden?
gıcık olduğum bi sürü olmasına rağmen iyi diyebileceğim sadece morgan freeman geliyo şu an aklıma.
Miskinadam wrote:
gıcık olduğum bi sürü olmasına rağmen iyi diyebileceğim sadece morgan freeman geliyo şu an aklıma.
bu aralar bunu hep yapıyorum ama miskinadama yine katılıyorum...
siyah beyaz benim için farketmiyor doğrusu
samuel l jackson'ı nasıl unuttuk. bi de ne kadar az siyah oyuncu varmış onu farkettim.
Oscarli Denzel Washington'i begenirim.Ayrica en iyi erkek oyuncu oscarini alan ilk siyahi oyuncu olan siyahlarin gururu Bahama asilli Amerikali oyuncu SIDNEY POITIER var.Sevgili Ögretmenim,Kader Baglayinca,Gecenin Sicaginda gibi unutulmaz filmleri vardir.
ay sermest şimdi yaptın yani, tek göz Forrest'ın neresi fotojenik? (ama iyi oyuncu o ayrı)
ikinci tanımın bana ali özgentürk'ün hülya avşar için söylediği "o, gümüşe değince ilginç bir ilişki oluşuyor, birbirlerini seviyorlar gümüşle" sözlerini hatırlattı.
Ya ben buna katılıyorum sonuna kadar, ama yine kendimi anlatamadım...
Şöyle örnekleyeyim:
Şimdi Klaus Kinski tamamen tipsiz bir arkadaş ama kendisi çok fotojenik -senin dediğin anlamda- ama Forest? Kusura bakma ama ne fotojeniklik nede ekran karizması yok o abimizde (herhalde o sebepten bu kadar iyi bir oyuncuyken bu kadar az takdir ediliyor)
sermest wrote:
ışığın kimyasal bir etkiyle yansıdığı materyalde oluşturduğu farklılık mıdır?
bu fotojenik olmuyo, iyi fotoğraf oluyo...
You need to log in to post a reply.