siyahî favori
38 replies · 525 views
ya sermest senin dilin ne söylüyo? kısa boylu, esmer ve çirkin olunca karizmatik olunuyo da bana niye herkes sempatik diyo?
artı şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, Al Pacino, Robert De Niro falan da çirkinse martin mister evden çıkmasın...
sinema disari cikmaktir printcim ;-)
ayrica cirkin ama karizmatik oldugumu soyluyor kadinlar. haa, secme sansim olsaydi ben de "guzel ve karizmatik" şıkkını isaretlerdim. olmayinca olmuyor iste. neyseki ergenlikte kaldi bu tip mevzular. kadin olsam kesin asik olurdum simdiki kendime. zaten ben de zencinin bir kac ton acigi sayilirim.
Martin Mystere wrote:
neyseki ergenlikte kaldi bu tip mevzular. kadin olsam kesin asik olurdum simdiki kendime. zaten ben de zencinin bir kac ton acigi sayilirim.
ne o? ergenlikten sonra mı çirkinleşip konuyu kapattın hayret bişey... bir de ben bu muhabbeti bıraktım deyip, zenci karizması çaktım falan demişin ne alakan varsa...
printerson
"düzeysizlikte bir dünya markası"
konu da zencilerle ilgili degil miydi? sen su meseleyi benim uzerimden cek artik istersen...
morgan freeman bi röportajında rollerini sevdiği için kabul ettiğini maddiyatın etkili olmadıgını sölemişti.etkilenmiştim yani.zaten adamın tüm rolleri güçlü oyunculugu içinse "seven"a bakın derim en basitinden yoksa rol aldıgı filmlerin sayısı cok fazla.denzel için "john Q"ya bakmanız yeter bence...
You need to log in to post a reply.